2013. május 16., csütörtök

Morbid




Csináld magad!



Pártunk és kormányunk olyan szintre süllyesztette az életszínvonalat, olyan tömeges az elszegényedés, hogy bevezeti a szociális temetkezés intézményét.



Orbán másfél évtizede igyekszik megosztani a magyar társadalmat. Ezentúl a halottakat is megbélyegzi, mivel a temetőkben elkülönítenek egy parcellát a szegényeknek. Ahogy ők nevezik, a szociálisan rászorulóknak.

Ásd magad! Öltöztesd fel elhunyt hozzátartozódat, szállítsd a temetőbe, miután kiástad a sírhelyet, le is eresztheted az állam által biztosított koporsóban! Kötelet hozz, mert László nem ad! Fejfáról viszont nem kell gondoskodnod, azt is ajándékba kapod.

Ez nem egy morbid vicc, ilyesmivel nem tréfálkoznék. A Belügyminisztérium sem annak szánta, biztosan sok szakember fáradtságos, alapos munkájának eredménye a törvénytervezet. Nyilván egyeztettek a szakszolgálatokkal is, mert az elhunytakkal kapcsolatos tevékenységet szigorú előírások szabályozzák.

Nem mennék a részletekbe, mert az legalább olyan gusztustalan lenne, mint ez a kegyetlen –vagy inkább kegyelettelen- ötlet. Erre nem lehet mást mondani, mint amit focimeccsen szokott kiabálni a nézősereg egy-egy műesés láttán: „Földet rá!” Mármint a törvénytervezetre.
__________________________________
Fotók:   leitnor-fotozz.hu; mek.oszk.hu; mymodernmet.com; 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése