2013. május 17., péntek

Kalkuttai





Kalkuttai Kinga anyúúú



Kalkuttai Teréz anya küldetésének tartotta, hogy az indiai nagyváros nyomornegyedeiben élőkön segítsen. Ott élt a magatehetetlen beteg, leprás emberek között lelki és testi segítséget nyújtva nekik.



A Európai Unió egy kalkuttai menedék-kórházat támogat és ezért oda utazott egy kis delegáció. Mint a European Voice hetilap írja, komoly botrányt okozott, hogy az érkezést követően fertőzésveszélyre, hőségre való hivatkozással három képviselőnő –köztük Gál Kinga- visszaszállt a buszba és elmentek a vásárolni.


Nem ismerem az indiai kórházi viszonyokat, de van némi elképzelésem az ott uralkodó viszonyokról, higiéniáról. Tegnapi hír, miszerint az elhanyagolt, fertőzésveszélyes kórházi vécé okozta fertőzésben évente ezer ember hal meg. Nem Indiában, Magyarországon. Szarunk rá! Magyarország jobban teljesít. A leszakadt kar sajátkezű (bocs) kórházba vitelével mindenképp. Ez az igazi magyar munkásember. Ráadásul félkézzel még parkolójegyet is vesz. Ilyen emberek kellenek Orbánnak! Akik a saját sírjukat is megássák, belefekszenek és elföldelik magukat.


Ha felelős politikusként jelentkeznék egy delegációba, azért csak felkészülnék hogy hol és kikkel kell találkoznom és miért kapok 5-6 védőoltást?! A lengyel, német és magyar néppárti politikusok váratlan lelécelése azért is visszatetsző, mert sok kiközösített, megbélyegzett indiai nő a saját költségén utazott a klinikára, hogy az EP-képviselőknek megköszönjék a létesítmény támogatását.


Köszönjük Gál Kinga! Köszönjük Fidesz! Ismét sikerült valamit hozzátenni a rólunk külföldön alkotott országimázshoz képhez. Hajrá magyarok, hajrá Magyarország!

__________________________________
Fotók: facebook.com: galkinga.hu; patriotaeuropa.hu; passionateinmarketing.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése