2013. május 6., hétfő

Anyátok napja




Zsigó bajai



Vezénylő tábornok kiküldte a pártkatonát, aki Anyák napján előírás szerint böfögte föl a mocskot. Ünnepelünk vagy mi a izé, há’ nem?



Hát nem. Október 23-án el is várjuk a harcos komcsizást egy olyan párttól, amelyiknek a vezetője az országot támogató szövetségeseivel is háborúzik, politikai ellenfeléről pedig ezt mondta: "megtanultam, hogy amikor esélyed van megölni riválisodat, akkor nem gondolkozol, hanem megteszed"


Azt a tömény hazugságot, hogy a „Fidesz az édesanyák és a családok mellett áll, megbecsüli, segíti a gyermeknevelést, a gyermekvállalást és a munkahelyükön végzett tevékenységüket” elmondhatja trafikmutyis Zsigó Róbert bajai képviselő és szóvivő. El is mondta. Anélkül, hogy lesült volna képéről a bőr.


Komoly színjátszói teljesítmény, ahogy röhögés nélkül folytatta: „félő, ha a baloldal hatalomra kerül, ezek a kezdeményezések és eredmények elveszének, mert a Gyurcsány-Bajnai kormányok korszakában a gyermekvállalás egyenlő volt a szegénység vállalásával. A család fogalma nincs benne a baloldal értékrendszerében, pusztán csak a piaci érdekeket akarják kiszolgálni.”



Édes jó anyukája nem szégyelli hogy ilyen gyereket hozott világra a Kádár-rendszer alatt? Egy ilyen gyereket, aki azzal vádolja a baloldalt, hogy a család fogalma nincs az értékrendszerében? A Fideszében van? Épp fordítva szóvivő! A maga pártja korlátozza a család fogalmát és kizárja abból az élettársi kapcsolatban élőket, a nevelt gyerekeket.


Biztosan sok ostoba párttag tapsol az ilyen mondatokat hallva, mint tették a KedvesVezető évértékelőjén. Akkor, amikor Orbán a zzal erős felütéssel kezdett, hogy tavaly több gyerek született, mint az előző évben: „a kisbabáknak kedvük támadt megszületni”. Azt nem tette hozzá, hogy ez a szám 10 ezerrel kevesebb a Gyurcsány kormányozta 2006-os évinél. Nyilván ez a szegénység vállalása.  


A 16%-os adó nem könnyíti meg a sokgyermekes családok életét,


csak az átlagosnál magasabb fizetés esetén. A családi pótlék összege változatlan. A rezsicsökkentésről kiderült, hogy mekkora átverés: a gáz ára 3 év alatt 40%-kal nőtt. Ebből könnyű a szolgáltató terhére 10%-ot csökkenteni. Ami valójában csak 6,5 %, mert a különféle járulékok, szolgáltatások díja változatlan. Ráadásul a nagyfogyasztók rezsidíját megemelik, aminek többletköltségét mi vásárlók fizetjük ki mindennapi vásárlásaink során.


Erkölcsről, morálról milyen jogon beszél egy olyan párt képviselője, aki egy ilyen családi ünnepen is Gyurcsányról és Bajnairól handabandázik gátlástalanul?


_______________________________________________________
Fotó: kedvesgabi.eoldal.hu; bien.hu; 168ora.hu; youtube.com




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése