2013. május 4., szombat

Kézivezérlés



 Intelligencia



Orbán nem tanul. De legalább nem is tanít. Csak utasít. Két hete arra utasította a belügyminiszterét, ne engedélyezze, hogy az Élet menetével egy időben tartsák meg az „Adj Gázt!” elnevezésű radikális motoros vonulást. Pintér szót fogadott gazdájának és a korábban engedélyezett felvonulást megtiltotta. A szervezők bírósághoz fordultak és az a második körben igazat is adott nekik a rendőrségi eljárással szemben. 

Orbán megint pofára esett. A forgatókönyv ugyanaz. A Jobbik egy tüntetést szervez, ahol a cionizmus és a bolsevizmus áldozataira  emlékeznének. Mindezt a Zsidó Világkongresszus előtt egy nappal.


A rendőrség betiltotta a rendezvényt majd a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság pénteki döntésével felülbírálta a rendőrség határozatát és engedélyezte a tüntetést.

Durr egy pofon! Nem volt elég a múltkori? Sőt, ezek után kijelenti hogy elfogadhatatlannak tartja a bíróság pénteki döntését. Ilyen a balfék focista. Nem elég hogy öngólt lő, még el is gáncsolja magát.
Orbánt inkább a lelátón, a dísztribünön látni mint a pályán. Remélem ott volt vasárnap a Puskás Stadionban  kedvenc csapatának a Fradi ellen játszott meccsén. Remélem, mert akkor hallania kellett azt, amit a hangosanbeszélő mondott:

„Megkérjük a Videoton szurkolókat, hogy a saját intelligenciájukhoz mérten szurkoljanak!”

Frissítés:

2012.05.04.

Vona a rendezvényen azt mondta, hogy amit Orbán Viktor tett, hogy egy érvényes bírósági ítéletet akart felülírni azzal, hogy utasítja a belügyminisztert, akadályozzák meg a tüntetésüket, az kimeríti a hivatali visszaélés kategóriáját. 
 __________________________________
Fotó: sport365.hu; jobbik.hu




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése