2013. május 16., csütörtök

Aratás




Unortodoxia


Ez az év az első aratás éve, és biztos vagyok benne, hogy jön majd még több is, csak arra van szükség, hogy támogassuk egymást– mondta a kormányfő a felújított ciszterci apátság átadási ünnepségén részt vevők előtt.


Aratás. Jön majd még több is. Csak támogassuk egymást. Aztán lehet kaszálni! Hát persze. Mint Szekszárdon a trafikok elosztásánál. Aztán dől a lé. A nagy dohány.

Nagyívű politikusunk szokása szerint tisztelte meg az egybegyűlteket. Üdvözlésükkor lesunyta a fejét és az első percben is csak kapkodva nézett hallgatóságára összesen 10 másodpercre. Tőle idézek: "ne arra figyeljenek hogy mit mondok, hanem hogy mit teszek". Igen. Amit tesz, azt
fájdalmasan érezzük. De az is fáj, ahogy mondja. Kíváncsi lennék ilyenkor azokra a médiaszakemberekre, akik komoly pénzért készítik fel Orbánt ezekre a beszédekre. Kicsit talán szégyellik magukat, de őket is aratás érdekli. Márpedig ki kell használni, ha „ez az év az első aratás éve”. Matekból mindig gyenge voltam, de szerintem ez már a harmadik aratás, vetés nélkül. Ez valóban egy unortodox megoldás. Talán ideje lenne a vetésnek is!

 __________________________________
Fotók: munkacsysziv.hu; szexesnewyork.network.hu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése