2013. június 30., vasárnap

Betyáros mondatok




No comment



Az Európai Unió állam- és kormányfőinek csúcstalálkozóján Orbán azt mondta, ritkán adatik meg az ember számára, hogy egy olyan ország vezetőjeként vegyen részt az uniós csúcson, amely látványos sikereket ér el. 


„Azt hiszem, nincs másik ország most, amely elmondhatná, hogy csökken a munkanélküliség, nő a foglalkoztatás, emelkedik a nyugdíjak reálértéke, nő a reálbér, és közben csökken a rezsi. Magyarország egy ilyen ország…  …Szeretném világossá tenni, hogy most nem arról van szó, hogy a sikeres válságkezelést bemutató Magyarország ad tanácsot a sikertelen európai válságkezelőknek, hanem fordítva: a sikertelen európai válságkezelés gazdái adnak tanácsokat Magyarországnak” – fogalmazott Orbán Brüsszelben.



Az Orbán-kormány elmúlt három évében rendszerváltoztatás értékű reformfolyamat zajlott, melynek a törvényhozás volt a legfontosabb motorja, illetve terepe – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke pénteken Lakiteleken. A fideszes politikus szerint tulajdonképpen nem maradt „egyetlen olyan szeglete sem” az életünknek, amelyet ne alakítottak volna át, uram bocsá', imitt-amott nem forgattunk volna fel fenekestül – tette hozzá.

No comment.

__________________________________
Fotók: EPA; magyarhirlap.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése