2013. június 5., szerda

поздравление









Havasi miniszterelnöki sajtófőnök büszkén jelentette, hogy a testvéri Szovjetunió Orosz Föderáció elnöke és kormányfője Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin elvtársi baráti hangvételű levélben gratulált a magyar diktátor mini szterelnök ötvenedik születésnapja alkalmából.


Pelikán kérdése, hogy ez miért hír? A diplomaciban ez így szokás. Az viszont magyarázatra szorul, hogy hasonló üdvözlő levelet vagy táviratot miért nem írt Orbánnak  Merkel kancellár asszony, Obama elnök úr, Werner Faymann, Robert Fico vagy Victor Ponta? Ha netán mégis írt, akkor miért csak Putyinét hozták nyilvánosságra? Ennek megválaszolását a szakértőkre bízom.





Merkel, Putyin és Orbán találkoznak a csúcsértekezleten. Merkel panaszkodik: el sem hiszitek milyen sok gondom van a kormánnyal.  A miniszterek között van egy homoszexuális- erről kapok névtelen leveleket - de nem tudom ki az.

Erre Putyin: az semmi, ilyen gondom nekem is van, állandóan kapom a névtelen leveleket, hogy van egy alkoholista a kormányomban, de nem tudom ki az.

Orbán: ugyan már, ez semmi. Én is állandóan kapom a leveleket, hogy a kormányomban kell, hogy legyen szakértő, de fogalmam sincs arról, hogy ki lehet az.

___________________________
Montázs: hulyeseg.tulelo.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése