2015. január 1., csütörtök

BUÉK


Ragyogás




Weisz Fannit köztársasági elnöknek!

A csornai Charles Bronson ünnepi beszéde elolvasható itt, az alatta lévő véleményekkel, melyekből néhányat idézek:


Panni Pöttyös ·  Kiemelt hozzászóló
'Rongyos gyermeket átölelni...'

Tudod mit, Janó? Átölelés helyett adjátok vissza a gyermekélelmezési alapból Debrecenbe átcsoportosított 2,4 milliárdot! Meg amit jövőre elszedtek a gyerekektől és szüleiktől, hogy több jusson a haveroknak!

Czippel Feri ·  Kiemelt hozzászóló · Itt dolgozik: Magyar Honvédség
Remek beszéd volt.Az összes FideSSes panelt ,közhelyet,ámítást sikerült felhasználni.Türelmet kérni az éhezőktől? Együttérzést várni az általuk kifosztottaktól? A rabló az áldozattól?Mire kéri a türelmet, ahhoz hogy még nem fejezték be a rokonok, haverok, ismerősök milliárdossá varázslását!?

 ...Ócska tróger vagy sunyi Jankó!A türelem már régóta hiánycikk, a szolidaritás az meg volt,.... de nem az ő részükről...... s megint kérnek(!!!)..... nincs nekik még elég (???)
A türelem elfogyott, szolidárisnak pedig a FideSS maffiának kellene lenni az egyre szegényedő magyar néppel szemben. Önök szerint havi 47.000 forintból meg lehet élni. Úgy hogy ezt ne nagyon várja! És ők szolidárisak az emberekkel?
Nagyon egyoldalú ez a kéznyújtás! Senkit nem hagyunk az útszélén.... Erre mi történt CHF 270-es átváltása,Munkanélküli segély folyósításának időtartamát 3 hónapban tetszenek megállapítani,be tetszenek vezetni több mint 40 új adót a rabszolgákra. 4mill honfitársunk éhezik,ebből 600 000 gyermek.1000 000 honfitársunk távol a hazától keresi meg a betevőre valót.
Nézem a külföldi csatornákat, de sehol nem mutatják Magyarországon az Új Esztendő köszöntését Budapestről, Magyarországról, mindenhol tűzijátékkal, kivilágitott épületek, emberek sokasága az utcákon, ünnepelnek! Mintha kimaradt volna valami, mintha már nem is tartoznánk Europához, a világon sem lennénk, csak egy repülőgép áthúzott volna a levegőben Magyarország felett ... Ezt tette velünk Orbán, hogy már nem is számitunk sehol sem ,semmibe néznek... 
Szégyellem magam magyar létemre, hogy nem számítunk már sehol sem.
Szegény Áder talán még Schmitt Pali bácsinál is súlytalanabb... pedig az már művészet!

Ferenc Dudás ·  Kiemelt hozzászóló · Rétság
2002-ben Medgyessy Péter azt mondta; ,,Temessük be az árkokat." Mi volt a válasz? ,,A haza nem lehet ellenzékben." Áder János 13 évvel elkésett. 13 évvel lemaradva kullognak a baloldal mögött.

Lóránt Stáry ·  Kiemelt hozzászóló · Bláthy Ottó Erősáramú Ipari Technikum
Hogy lélekben minden magyarnak nyújtsunk kezet? Semmiképpen se, a maffiának soha, akik tönkreteszik az országot, lopnak, csalnak, mutyiznak és korrumpálnak azoknak soha! Az orvosokért, tanárokért igen, de azokért akik kiüldözték őket az országból soha! Azokért akik huszonöt év után lebontják a demokráciát és új vasfüggöny mögé zárnak bennünket soha! 
Valóban meg lehet fogadni Krúdy tanítását, de minket jelenleg egy szegény-gyerekek csokoládéját zabáló maffiózó,haramia tanít embertelenségekre, mutyikra, korrupcióra és a legszegényebbek megalázására!

Csintalan József ·  Kiemelt hozzászóló
1990 után született nemzedékeknek már nem kellett megismerniük, milyen az élet egy olyan országban, ahol vasfüggöny választ el minket Európa nyugati felétől.
Tévedsz bólogató János.
A páva táncos vasfüggönyt húz a nyugati országokkal szemben.
Hazánkat elszigeteli a világtől.

Remélem a 2015-ös esztendőben a maffiakormány megbukik.

_______________________________________________________________________________
Forrás: nepszava.hu, fotó: mti


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése