2015. január 15., csütörtök

Csicskások



Seggnyalók



A történet ugye annyi, hogy Viktor összehívta az úgynevezett jobboldali lapok vezéreit és közölte velük: nincs több extrawurst, nincs több állami hirdetés, neki ott a közmédia. Az érintett főszerkesztők pedig tudomásul vették ezt.
Eleve a kijelentéssel, mondván a kormány leveszi a kezét a sajtóról egy durva beismerő vallomást tett Orbán. Bevallotta, hogy eddig kézi vezérlés és direkt kifizetés zajlott ezeknél az orgánumoknál. Persze, eddig is tudtuk, hogy ez így megy, hogy a nagy nemzetvédő újságíróknak tollbamondták a tutit. - olvasható a Mentális Deficiten

...Kérdés, mi lesz a most elhagyott lapokkal. Vajon külön támogatás nélkül is folytatják a serény seggnyalást, mert hátha visszatér a főnök, vagy mert ezt már annyira megszokták? Vagy a pofonból felébredve nagy elánnal kezdik ekézni az eddig faszán teljesítő kormányt? Vagy átállnak a receptek, rejtvények és horoszkópok gyártására, mert az a biztos? Ki tudja. Az mindenesetre elég nagy pofára esés lenne, ha a közmédiás híradót senki sem nézné - már most sem nézik - s a korábban egész népszerű lapok afféle fél-konzervatív  fél-tökömtudjamilyen ellenzék gyűjtőhelyévé és szócsövévé válnának.
_________________________________________________
Forrás: mentalisdeficit.hu   Fotó: nepszava.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése