2015. január 30., péntek

Birkák?



Ezek nem birkák, birkózók


Németh Szilárd lett a birkózó szövetség új elnöke - írja a 444.hu.

Nem csoda, gyerekkorában állítólag birkózott. Hegedűs Csaba (olimpiai bajnok) 23 évig irányította a magyar birkózóéletet, őt váltja le az örökös rezsibiztos. Választási szlogenje: “Nem a birkózásból, hanem a birkózásért kell élni!”













Vélemények a portálról:

Egyszerű volt:
Ha megválasztjátok, lesz pénz.
Ha nem, akkor nem lesz pénz.
Megválasztották.

A birkózóknál a gerinc milyen célt szolgál?

Ez is milyen szimpatikus ember! Lerí róla, h igazi sportoló. Igazi példakép...

Németh maga a borzalom. Egy igazi Lombrosó. Hegedüs meg azt kapta amit érdemelt. Eddig elég fidesz s....ny......ó volt . Nem sajnálom.

Németh Szilárd rezsibirkózó

Ezek a választások úgy szoktak lezajlani, hogy kiszivárogtatják azt, hogy Németh Szilárd hoz 200 milliót az egyesületnek, a régi elnök maradása esetén pedig ugyanennyit vesznek majd el. Tessék szavazni!

Szóval Komáromi Tibor és köre úgy gondolja, hogy majd a dísznek megválasztott politikus mögött a feltételezett nagyobb állami támogatásból kicsit megtollasodhatnak majd, meg egyéb pecsenyéket sütögethetnek... Aztán amikor a pénzek nagy része visszafolyik a fidesz kasszába, a többi meg eltűnik n. sz. bűnöző zsebében, rájönnek, hogy bilibe lógott a kezük.

Ha nem szavazták volna meg, nyilván megvonatta volna az állami támogatást a szövetségtől. Nem jutott számára parlamenti hely, kellett keresni neki egy pozíciót. Szerencsétlen Hegedűsnek esélye nem volt. Ez ma Magyarország.

Hegedűs Csaba egy intelligens, kiváló nemzetközi szaktekintély, szava volt a sportdiplomáciában. Erősen lobbizott, hogy olimpiai sportág maradhasson a birkózás. Ez még magyarul is alig tud beszélni.

Nem a rezsimből és nem a rezsimért kell élni, biztos úr!

Ha a feminista szövetség elnöki posztjáért indult volna, azt is megnyeri. Sőt, kiderült volna, hogy már fiatal korában is a nők jogaiért harcoló amazon volt.


________________________________________________________________
Forrás: 444.hu    Fotó: vaol.hu




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése