2015. január 9., péntek

Zaj





Miniszterelnöki próbaüzem





Orbán szerint -mint azt reggeli rádióinterjújában mondta- az útdíjjal minden rendben van, "amit most hallunk, az a próbaüzem gépház zaja."
Szerinte az embereket természetszerűen bosszantja, ha fizetni kell vagy adminisztrációs átalakítást jelent be a kormány, az e-kasszáknál is ez volt és az első útdíjnál is, de most már mindkét rendszer normálisan működik. Orbán biztatott mindenkit, hogy ha baja van, még most szóljon, mert január harmadik hete körül a kormány megnézi a javaslatokat, levonja a következtetéseket és februárra finomhangolja a rendszert.
Orbán szerint a megyei matricát mindenki támogatja, de ha valaki másik megyében hajt le az első lehajtón, akkor a februártól életbe lépő rendszerben már annak valószínűleg nem kell új matricát vennie.

A kormány a józan ész talaján áll” - így a miniszterelnök, aki szerint az útdíj azért fontos, mert a használóknak hozzá kell járulniuk az utak fenntartási költségeihez, hiszen csak így lehet versenyképes és jó minőségű a hazai úthálózat, így lehet négysávosítani további kétsávos utakat.
_______________________________________________________________________
Forrás és fotó: 444.hu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése