2015. január 12., hétfő

Magyar vándor




Tíz deka párizsi


"Ugyanakkor nagyon határozottan világossá kell tenni, hogy mi nem fogjuk megengedni, legalábbis amíg én vagyok a miniszterelnök addig biztosan nem, és amíg ez a kormány van, addig biztosan nem fog megtörténni, hogy a bevándorlók célpontjává váljon Magyarország" - mondta Orbán Párizsban.

"Nem akarunk tőlünk különböző, kulturális tulajdonságokkal és háttérrel rendelkező jelentős kisebbséget látni magunk között, Magyarországot szeretnénk Magyarországként megtartani" - folytatta.




Úgy látszik, Orbán Viktor nemcsak a Szent István-i intelmet, hanem saját szavait is meghaladta. Ugyanis 2001-ben, még első kormányzása idején az Amerikai Kereskedelmi Kamara üzleti ebédjén arról beszélt, hogy:
  • Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét.
  • Magyarország akár 14 millió embernek is megélhetést tud biztosítani.
  • A gazdasági növekedés fenntartásához több millió külföldit kell foglalkoztatnia az országnak.


Vélemények a 444.hu oldalról:





Nagy kuncogás lehetett a háttérben miközben ezt egy olyan alak szájából hallották, akinek regnálása alatt százezrek váltak gazdasági menekülté és menekültek a nyugat-európai országokba....




"Az is látszik, hogy a kormánynak csak a szegény sorból érkező bevándorlókkal van baja, akinek van elég pénze, az simán vehet magának letelepedési engedélyt" Helyes ténymegállapítás, nos a terroristák komoly anyagi támogatással. támogatottsággal rendelkeznek, sokan a magyar emberek közül a Balatonig nem jutnak el, ezek meg földrészekről, földrészekre utazgatnak. Vajon mennyire fájna nekik egy magyar letelepedési engedély megvásárlása. Álláspontom szerin itt vannak csak még nyugvók, ahogy nevezni szokták őket.




"Ugyanakkor nagyon határozottan világossá kell tenni, hogy mi nem fogjuk megengedni, legalábbis amíg én vagyok a miniszterelnök addig biztosan nem, és amíg ez a kormány van, addig biztosan nem fog megtörténni, hogy a bevándorlók célpontjává váljon Magyarország."
Ezt mondjuk látjuk, kivételesen igazat beszél.
Az egyetlen kb, amit eddig ez a kormány jól és konstans tud csinálni: olyan országot üzemeltetni, ami a 3. világbeli menekülteknek sem vonzó.

_______________________________________________________
Forrás: 444.hu       Fotó: valasz.hu       Animáció: index.hu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése