2013. április 29., hétfő

Strómanné




A nemzet reszelője


Uniós fejlesztési támogatásként számla nélkül, előlegként kaptak pénzt olyan vállalkozások, amelyek tulajdonosai off-shore cégek.
Vagyis olyan magyar gazdasági társaságok, melyeknek csak a patáslábú tudja hogy valójában kik a tulajdonosai.

Mennyit kaptak? Akinek sok ideje van, adja össze! Átlagosan 40-60 millió forintot. Teccik érteni? Na, ez is vízbül vesziki ja zoxigényt! Itt olvasható a teljes lista.


Ki döntött erről? Az, aki a Népszabadság szerint főtanácsadójának „kézivezérlése” alatt áll. Na és ki az a Németh Lászlóné? Nemzetfejvesztési miniszter. Egy báb. Stróman, akit Habony és Nyerges mozgat, Kemény Henriket megszégyenítő módon. Haverok, buli, hanta. Ismerős?


Elődjének Fellegi Tamásnak azért kellett távoznia, mert kormányzati források szerint korábban több konfliktusa is támadt azzal a gazdasági körrel, amelynek Nyerges Zsolt is tagja. Az ő (korábban állatorvosként dolgozó) testvére, Nyerges Attila másfél éve politikai főtanácsadó lett a fejlesztési miniszter asszony mellett. Bennfentesek szerint ő viszi a kócerájt. Osztja az észt. De leginkább a pénzt.


A Nyerges család a mezőgazdaság és az ipar minden területén komoly érdekeltségeket szerzett. Simicskával közösen tulajdonolnak több vállalkozást, köztük számos külföldön bejegyzettet is. 
__________________________________
Fotó: origo.hu; facebook.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése