2013. április 28., vasárnap

Képvisel ő?




Hány óra?
                 

Mindenki Rezsivédő Rogánon lovagol. Hogy női táskát hord, az legyen az ő baja. Állítólag a feleségének vette, de neki nem tetszett. Törvényjavaslatokat azért lehet benne cipelni. Akár visszamenőleges hatályút is.
Rogán nem emlékszik mennyiért vette a táskát. Ha valódi Louis Vuitton akkor 240 ezer forint az ára. A hamisítvány viszont a kétharmadát sem éri, nem kerül többe 5 ezernél. 


Kit érdekel, hogy milyen drága holmit hord ez az ember, ha van rá pénze. Márpedig van. Megdolgozott érte. Nem úgy mint a börtönben sínylődő volt horvát miniszterelnök, Sanader. Ő is ilyen órát viselt, de kenőpénzből vette.



Az meg kifejezetten kicsinyeskedés, hogy számonkérik Rogántól, hogy az ötmilliós Hublot Big Bang  miért nem szerepel a vagyonnyilatkozatában?!

A baj az, hogy néhány éve ő szervezett sajtóhadjáratot Kóka és Gyurcsány ellen, az általuk viselt drága szemüvegek, órák, öltönyök miatt.

Most a felesége elárverezi a hátizsákot. Nem kell a púp Toncsi hátára. A befolyó pénzt jótékony célra ajánlotta fel a politikus. Vajon miért? Bűntudatból? Nem olyan fajta. De hiszen nem is az övé pénz, mivel a táska sem a sajátja, hanem az asszonyé.

Szerintem az V. kerületi polgármester most érkezett el az evolúció azon szakaszába, amikor rájött, hogy öltönyhöz nem illik a hátizsák.
_________________________________
Fotó: index.hu; blikk.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése