2015. augusztus 22., szombat

Óriás törpék



Hasonmás verseny



Zenészóriások között forgolódott a miniszterelnök, ahol a 2010 előtti Kövér Lászlót láthatta viszont - olvasható a hir24.hu-n. 
A Németországban élő magyar producer-muzsikus "örömzenekara" a budapesti Várkert Bazárnál ad ingyenes koncertet, amelyre több ezer ember között Orbán Viktor is ellátogatott. 



A Facebookon Orbán Viktor (avagy kommunikációs szakembere) csak ennyit írt a képek mellé amelyen Mándoki Lászlóval (Leslie Mandoki) és Frenreisz Károllyal látható: „Zenészóriások között". Csak a vak nem veszi észre, hogy Mándoki László arculata a korábbi Kövér László-stílusra hajaz, aki ugye addig növesztett a loboncát, amíg Gyurcsány Ferenc volt a miniszterelnök. Vajon Mándokinak mi erre a kifogása? Véletlen lenne a hasonlóság?




Laszlo Suto · 
Zenészóriások ? Legfeljebb ha a testtömegükre gondolunk !!
Tetszik · Válasz · 4 · 3 órája
Urban Bela · 
Azért "zenészóriásnak" nevezni Frenreiszet, meg ezt a Mándokit finoman fogalmazva is túlzás.....
Tetszik · Válasz · 6 · 4 órája
László Torma · 
Urban Bela Tessék tudomásul venni, hogy aki Kiszel Tündével, vagy a vele egy szinten ténykedő másik fotózkodóval közös képen van, azt óriássá teszi a géniuszunkat körülveveő légkör. Csak gondoljuk át, hány kis senkiből lett nagy senki a környezetében.
Tetszik · Válasz · 2 · 3 órája
Tibor Kovács · 
És ha kérezhetném kik voltak a zene oriások csak nem a Mándoki vagy a Frenreisz ne röhögtesük már egymást.olyan meg nincs hogy kövér utodja mert akkora bunkot nem lehet találni a világon,
________________________________________________________________
Forrás és kép: hir24.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése