Kicsit sárga, kicsit savanyú,
de legalább a miénk
Augusztus 20. a kenyérről szól, az agrárminiszter pedig aggódva figyelte, ahogy Septe József, a Magyar Pékszövetség elnöke kiemeli a kemencéből a Kárpát-medence kenyerét a Szolnoki Művésztelepen. Hagyományosan anyaországi és határon túli pékek sütötték meg a 250 kilós pityókás(!) kenyeret, megáldott búzából - írja a 444.hu.
A Kárpát-medence kenyere? Miért nem mindjárt a naprendszeré???
Azt az időt várjátok már, amikor az albán pékek fogják az ország kenyerét sütni?
Ez így a képet meg a pékek fejét elnézve, nem teljesen az lett amit szerettek volna.
Túl lett áldva, az lehet a baj.
Erről ki tehet? Gyurcsány? elmúlt8év? zsidók?
A papok!
tiszta égés! kemencében, kemencén kívül! kár hogy nem tudni, hány kárpát-medencei vallotta magának ezt az égett szart és hányan kapkodtak érte
Hááát!...
Nem is tudom! Ezek elbaszták! Nem kicsit.. nagyon!
Nem tudják ezek a pöcsök, hogy nem a búzát kell megáldani, hanem a kenyeret?
Ez egy unortodox kenyérsütés, ehhez te nem értesz!
A nemzet kenyere! és tényleg tökre hasonlít nemzetünkre:
Vaskerítés körbe, fekete belül, középfelé egy nagy, mély fekete árok ossza ketté és fekete-fehér emberek hegyes vasakkal böködik, húzzák-vonják, ki kéjjel, ki vicsorogva, ki bugyután, a többiek távolról oda-oda néznek....
Jesszus! Ha a határon át gyünne ez a kenyér, akkor nem engednék be, mert fekete!
Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség, mindörökké de minimum 2018-ig, ámen
__________________________________________________________
Forrás és kép: 444.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése