2014. december 10., szerda

Huggyosok



Cucc



A kormánypárt kötelező drogtesztet akar. Van egy jobb javaslat, amelynek nem más issza meg a levét. Legyen inkább kötelező poligráfos hazugságvizsgálat minden évben. Az önkitöltős vagyonnyilatkozat nem ér semmit, az kábé olyan, mintha valaki nem adna vizeletmintát a drogteszten, csak bemondásos alapon ikszelgetne. Deutsch úr, ön tolt valamit mostanában? Nem. Oké.

Lélegezzen nyugodtan Antal, és válaszoljon igennel vagy nemmel a kérdésre: kapott-e Ön polgármesteri és képviselői tevékenysége mellett olyan juttatást, amit nem tüntetett fel adó- és vagyonnyilatkozatában? Nem, Antal, ez nem drogvizsgálat, nem számít, hogy Ön szerint mennyire csekély mennyiség. Tehát, igen vagy nem?

Üdvözöljük János, Ön nemrég 70 milliós lakást vett a fiának, melynek fedezetéül egy rejtélyes családi segítséget jelölt meg. Ez alatt a baráti dohánygyár támogatását érti? Nem, nem a norvég alaptól vagyunk, csak annyit mondjon, hogy igen vagy nem.

Kérjük, üljön le Viktor, pontosabban „álljon ki, legyen férfi, és vállalja, amit állít". A felcsúti polgármestert nem látjuk feltüntetve a vagyonnyilatkozatában. A neki jutatott milliárdokból Ön nem részesült eddig és sosem fog részesülni? Kapott-e ön vagy a pártja bármilyen tiltott ellenszolgáltatást a baltás gyilkos kiadásáért? A CBA-ra szabott törvényekért? Andy Vajna kaszinóiért? Továbbá, vezet vagy vezetett Ön Svájcban bankszámlát, ahol nem legális úton szerzett pénzeit őrizte? Valóban azért utazott tizenkét órán át vonaton haza, mert azon kellemesebb trécselni? Vagy azért, mert a vonaton nem világítják át a bőröndöt?
A fenti részlet Gomperz Tamás hvg.hu-n megjelent írásából való.
____________________________________________________________________
Fotó: karmaasztrologia.com; varanus.blog.hu; hvg.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése