2014. december 9., kedd

Haha



Zsarolás



Orbán lényegében megismétli a múlt pénteki rádióinterjúján bedobott szlogeneket  - írja a 444.hu -  vagyis le fogja váltani Vida Ildikót, ha nem indít pert André Goodfriend ideiglenes amerikai ügyvivő ellen. Úgy érzi, végre jó irányba halad a kitiltási ügy, a hablatyolásból a jog tiszta világába kerül át. Ha viszont Goodfriend egy nyílt bírósági eljárás során bebizonyítja az igazát, akkor Vida Ildikót el fogják ítélni.


Az amerikai ügyvivő szűkszavúan válaszolt Orbán Viktor miniszerelnök parlamentben elmondott beszédére. Goodfriend annyit írt a Twitteren, hogy Magyarország és a Egyesült államok között nagyszerű a jogi együttműködés és linkelt is a posztjához két dokumentumot.

Így Goodfriend posztja valószínűleg egy jelzés arra vonatkozóan, hogy a magyar hatóságok forduljanak hivatalos jogsegélykérelemmel az Egyesült Államokhoz. A magyar ügyészség korábban már kért információkat az amerikaiaktól a kitiltások hátteréről, de akkor meg is jegyezték, hogy nem hivatalos jogsegélykérelemmel fordultak az amerikaiakhoz. Ha jogsegélykérelmet küldtek volna, akkor az államközi egyezmények alapján több érdemi információt lennének kötelesek kiadni az amerikaiak, és valószínűbb lenne, hogy a magyar hatóságok érdemi választ kapnak a kérdéseikre. 

Hozzászólások a cikkhez:




Ez olyan megalázó, hogy egy amerikai ideiglenes nagykövet twitterüzenetben oktatja ki a jogot végzett magyar miniszterelnököt....
UI: utólag felmerült bennem, ha nem pereli be a Vida a követet és erre kirúgja Őt a Miniszterelnök, azt milyen indokkal teszi? Mert nem perelt valakit, aki nem bizonyítottan állított róla valamit? Ez már nem jogállam, hanem vezérelvű egypártrendszer...



Ez valami gyönyörű volt...
Így hülyét csinálni egy paprikajancsiból, az egész világ előtt....



Nekem megalázó mint állampolgár. A fideszes kommunistáknak nem.



Viktorunk a tipikus kocsmai bunyos, akinek komoly hire van a megyeben. Az a fajta aki lesbol, hatulrol a hamutallal operal. Menne hosunk most is a ringbe, hogy megmutassa ki a legeny, de amikor raszolnak, hogy kishaver a letort nyaku sorosuveget tedd le szepen, akkor hirtelen magaele tol valakit akinek melyebb a hangja. Hatha attol megijednek.



Nem tudom kit minősít jobban, hogy az egész kormányzati kommunikációt kenterbe veri ez az arc 2 mondatban 5 percre rá, hogy nagy kínkeservesen képes volt kipréselni magából valami szánalmasat az egész kormány.



Ha lehetne Goodfriendet választanámminiszterelnöknek :D Annyira csapatja az ívet vityának akkora inteligenciával ,hogy hugyos máté is csak pislog mennyire alázva van a felcsúti pinkkió :D:D
____________________________________________________
Forrás: 444.hu; GIF animáció: hungaromem.blog.hu 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése