2014. február 23., vasárnap

Tekintetes





Herkópáter
a Herr Gott Vater népies elferdítése




Orbán pénteken helikopterről szemlézte az ukrajnai határszakaszt. Szinte az összes sugárzásmérőt is oda rendelték. Hiába, azok nem fogják megmutatni a kijevi események jövőjét. Azt, hogy kié lesz a hatalom, kinél kell gazsulálni

Talán ezért nem szólalt meg a kormányzó sem, pedig nemcsak elvárható lett volna, hanem kötelező! Tiltakoznia kellett volna azért, ahogy az uniópárti tüntetőkkel bántak. Tehette volna ezt diplomatikusan, elítélve a rendőri túlkapásokat és az erőszakot. De egy kordonbontót nem hatnak meg a véres képek, hacsak nem Máriuszról van szó. Hol van a Majdan a 2006-os Szabadság tértől, ahol gumilövedékkel támadt a magyar rendőrség a békésen gyújtogató, utcakövet dobáló és tévészékházat szétverő ártatlan emberekre?


Miután illegális bevándorlókkal is kezet fogott a hadvezér, a nyírbátori határrendészeti laktanyában bekukkantott a "fegyveres állomány" oktatására is. Számomra sokat mondanak a ráirányuló tekintetek. Remélem mindez tükröződni fog az április hatodikai szavazás eredményén is!

__________________________________________________
Fotó: index.hu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése