2014. február 6., csütörtök

Fukumutyi



Paksi hapsi



Orbáné a legnagyobb. Ezt eddig is tudtuk, de most már papírja is van róla. Ráadásul Putyin is aláírta. Az évszázad világbotrányának számító megállapodás fölött hamar napirendre tért az ellenzék. A társadalom -aminek a bősi vízlépcső építésének leállítása kapcsán a Kádár-rendszer bukásának is szerepe volt- szinte észre sem vette.

A Fidesz ha nem is önszántából, de gondoskodott rágni való gumicsontokról. A többszázmilliárdos áfacsalásról, a német megszállás emlékére építendő szoborról, Marx  közgázos eltávolításáról, Szakály Veritas Sándor otrombaságáról, a bankrobbantásról, Gulyás USA-nak küldött hadüzenetéről, a felcsúti repülőtérről és a gázszerelő polgármester újabb milliárdos szerződéseiről,  Mesterházy megjegyzéséről -amit a HÍR TV manipulált-, a Ludas Rogán-féle rezsiháborúról, Csiba bohóckodásáról, a pénztárgép káoszról, a köztartozása ellenére olimpiai munkásőrformaruhát szállító cégről. A jól nevelt ellenzék örömmel ugrott rá a koncra. Belátták, hogy Putyin és az atom túl nagy falat nekik, néhány nap alatt elfelejtették azt a szerződést, amelyik a következő 70-80 évben meghatározza az ország sorsát. Alibiből rendeztek egy tüntetést, amin csak annyian voltak, mint egy hazai bajnoki focimeccsen. 


Ahogy Putyin pincsije fütyül, úgy táncol az ellenzék. Mint a felcsúti faluház avatóján is mondta: a karaván halad. Bár felcsillant némi remény, amikor azt hallottam a rádióban, hogy hétfőn megszületett a zsebszerződések elleni törvénySajnos hamar kiderült, hogy az nem az "elmúlt évtizedek legjobb üzletére" és nem zsebdiktátorokra vonatkozik.


________________________________________________
Fotó: index.hu; nol.hu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése