2013. július 4., csütörtök

Vasfüggöny



Aló mars!



„Én leszek az utolsó, aki azt mondja, hogy ne tartozzunk a Nyugathoz, amit most éppen Európai Uniónak neveznek. Idetartozásunk nem taktikai megfontolás eredménye, hanem ez a mi helyünk” – mondta Orbán az Európa Parlament ülését követő sajtótájékoztatón. Emlékszem, mondott ő olyat is, hogy „ne azt nézzék amit mondok, hanem amit teszek!”.

Nyilvánvaló, hogy ez a beteg ember ki akar lépni az Európai Unióból. Zártkörű társaságával (egykori és megbízható elvtársak, évfolyamtársak, kollégiumi szobatársak, haverok) kiszámították, melyik az az időpont, amikor már annyit kaptak és
osztottak szét az érdekeltségi körünkben, hogy bátran lepattanhatunk a szövetségből. Megsértődve, mert gyarmatosítani akarnak. A közismerten liberálbolsi németek, franciák, spanyolok, olaszok és britek ahol nem ismernek Istent, hazát, családot!

A cél nyilvánvaló. Allons marche, ahogy a francia mondja. Irány Kazahsztán! Az alaptőke már meg van. Kormányzás a mi kezünkben. Önkormányzat? Csak semmi önállóskodás! Az adósságátvállalással már az is a kormányé. Ezt ügyesen lenyúltuk. Média? A zsebünkben. Kicsit kilóg még belőle az ATV és a Klubrádió, de ez csak idő kérdése. A reklámadó bevezetésével ellehetetlenítjük és megszerezzük az egyébként lojális TV2-t is. Azoknak földeknek amiknek a tulajdonjogát nem sikerült megszereznünk (idő kérdése), legalább a haszonbérlete a miénk.

Anikót is kistafíroztam. Most a takarékszövetkezetek vannak soron. Lajosunk Közgépe is szépen zakatol. Olyan ügyesen tudnak pályázni, hogy ahol elindulnak ott mindig ők győznek. A Győzők.

Lelécelünk ebből a büdös brüsszeli bagázsból és vidáman éljük a mi kis demokráciamentes életünket. Mert jóból is megárt a sok. Vidáman szembeköpjük tovares Tavarest, Redinget aki csak kötözködni tud, meg a jópofi Barrest is. Kik ezek a falhuggyozók hozzánk képest, akik nem sunyin pisálunk az uszoda medencéjébe, hanem látványosan a trambulin második szintjéről. Ti meg csak dagonyázzatok vidáman a zunijóban! Ja és pofáját mindenki befogja!

Orbán az elmúlt három évben mindent megvalósíthatott, amit akart. Visszaélt a hatalmával, módszeresen bontotta le a demokráciát, korlátozta az alapvető emberi jogokat, miközben gátlástalanul juttatott klientúrájának többmilliárdos vagyont. Hazánk része az Európai Uniónak. Pillanatnyilag. Mivel Orbán kormánya nem tartotta be a szövetségi együttműködés szabályait, felelősségre vonták. Ez is egy hatalom, több az orbanisztáni kétharmadnál. De a viktátornak ez már nem tetszik. 

Ha rajta múlik, ki is lép belőle és akkor nekünk harangoztak! Ő már 2000-ben azt mondta, "az EU-n kívül is van élet". Gondoljunk bele, hogy ismét útlevél kell, ha át szeretnénk menni Erdélybe, Komáromba, Bécsbe vagy a horvát tengerpartra! Ez lenne a kisebb rossz, ugyanis a export-import visszaesne, vállalkozások ezrei mennének tönkre, a munkanélküliség nőne és eltűnne az évi 3500-4000 millió eurós uniós támogatás. Ez utóbbi nélkül megállna az élet és valóban kényszermunkatábor lennénk a vasfüggönyön belül, könyörtelen önkényuralomban.

 ________________________________
Fotók: 444.hu







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése