2013. szeptember 9., hétfő

Táskahordozó



Prime Minister



Magyarország megáll a saját lábán – mondta ma a parlamentben Orbán. Igaz, hogy közben a mi tyúkszemünket tapossák, de azért ez már valami! Hol vannak hozzánk képest a szerencsétlen angolok? A fasorban sem, ahogy a Temze partján mondanák! Olyan balfácán
kormányfőjük van, aki hétvégén vonattal utazott egy családi esküvőre. Bezzeg a miénk! A menyasszonytáncra sem ért volna oda a MÁVval. Lefogadom, Cameron azt sem tudta elintézni, hogy felújítsák a vasúti pályának azt a szakaszát, ahol zötykölődött. Miniszterelnök az ilyen? Ráadásul őrizetlenül hagyta a kupéban a szigorúan bizalmas iratokat tartalmazó piros táskát, amíg kiment a büfékocsiba szlopálni.

Ezekkel szívunk mi egy levegőt az unióban? Micsoda egy aljanép az, ahol ilyen ütött-kopott táskával kell szégyenkeznie az ország első emberének? Nem is csoda hogy senkinek nem tetszett meg. Arról nem is beszélve, hogy ezeknek már táskahordozóra se futja? Hódmezővásárhely néhai polgármesterének, Rapcsáknak bezzeg milyen hercig kis kifutófiúja gyakornoka volt. Oszt hogy kinőtte magát Lázár, egy ideje sajátbejáratú táskahordozóval büszkélkedhet. Ő időben megmondta: "akinek nincs semmije, aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér". Orbán egykori táskahordozója, a nyegle szopottgombóc keletinyitás Szíjjártó rosszálom titkár sem cipeli már a felcsúti táskáját, mióta külügyminisztert megszégyenítő ívet húz üstökös fejével.

Magyarország jobban teljesít! Ha másban nem is, táskahordozásban mindenképpen.


 _____________________________________________________
Fotó: mirror.co.uk; hodmezovasarhely.hu 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése