2013. szeptember 7., szombat

Nászajándék




Alattvalók



Gusztustalan dolog emberek magánéletével nagy nyilvánosság előtt foglalkozni. Különösen az, ha egy szerelmes pár házasságkötéséről és lakodalmáról van szó. Azt is megértem, hogy az ország despotájának vezérének, mint leendő örömapának is mondania kellett valamit a bulvárlapnak, ha már megkérdezték.

Nem is a házasulandókról írok, nekik sok boldogságot kívánok! Továbbá azt, hogy Orbán minél előbb élvezhesse a nagyapai szereppel járó örömöket és a politikától visszavonulva foglalkozzon népes családjával!

Az alattvalói alázat miatt született ez a bejegyzés. Nem gondolom, hogy a kormányzó utasította volna az állami közútkezelőt, hogy a lagzi helyszínére, Tükröspusztára vezető út gödreit aszfaltozással javítsák ki. Nem ilyen ember ő. Nyilván nem szólt a II. kerületi polgármesternek sem, hogy Zsoltikám, a Ferences templom körül aztán rend legyen ám szombaton! Mert soha nem látott módon szépítik a közterületet. Az évtizedeken át buckás, hiányos
járda és a parkoló új burkolatot kapott, a templom és a szomszédos ház oldalfalait lefestették és a parkot is kicsinosították. Szép dolog ez, el is várjuk, hogy az általunk befizetett adóból rendezett, tiszta körülmények között éljünk!

Biztos vagyok benne, hogy nem fentről szóltak le a polgármesternek, a kátyúzó állami cégnek. Tudják ők a dolgukat ukáz nélkül is, ahogy egy igazi alattvalóhoz illik. Ez a néhány milliós munka az ő nászajándékuk a fiataloknak és egy kis gesztus a Kedves Vezetőnek.
Nincs mindenki abban a helyzetben, minta fő felcsúti, aki autót ad nászajándékba. Nem Orbánról, hanem haverjáról a falu polgármesteréről van szó. Arról a Mészáros Lőrincről, aki néhány év alatt lett víz-gázszerelőből az ország egyik legvagyonosabb embere. Senki ne irigyelje tőle, mert megérdemli. Nem kis lelkifurdalást okozhatott neki, hogy a falu vezetőjeként egymilliárd forintos megbízást adjon saját cégének.  Neki is sok boldogságot kívánok!


___________________________________________________________
Fotó: index.hu; hvg.hu

Frissítés
2013.09.07.


A rendőrség rongálás miatt vette őrizetbe -majd később elengedte- azokat a Milla aktivistákat, akik a Margit körúti templom hátsó részén frissen aszfaltozott járdába karcolták a "ROYAL WEDDING 2013" mondatot.

Frissítés
2013.09.07.


Pohárköszöntő az Orbán-lakodalomra  (hvg.hu)


Kedves Ráhel, esküvője alkalmából sok boldogságot kívánunk. Egyben sajnáljuk, hogy édesapja úgy döntött: mint annyi minden mást, amihez az elmúlt években hozzáért, ezt a napot is tönkreteszi...  ...Ha ugyanis azt képzeli, hogy mindaz, ami az elmúlt hetekben ekörül az esküvő körül történt, rendben van, ha úgy véli, magától értetődő az útfelújítás közpénzből minden, a nagy naphoz kapcsolódó helyszínen; ha azt hiszi, hogy jól áll az Orbán- és a Közgép-családnak a királyi manír; és ha elfogadhatónak tartja, hogy más, Önnel nagyjából egykorú magyar fiatalokat bevisz a rendőr, amiért nem tetszik nekik az úri muri – nos, akkor Ön kurvára el van tévedve.

Frissítés
2013.09.07.

Mi a baj ezzel az esküvővel?   (magyarnarancs.hu)



...Az igazság az, hogy csak a bulvárlapokat érdekelné a sztori, ha ez egy rendes, finom kis lagzi volna. De nem az, mert bűzlik a korrupciótól. És ezzel már nem a magánszférát ostromoljuk, hiszen a korrupció közügy. Minket éppúgy érint, mint az olvasókat, és mindenki mást, aki érintkezik az országgal – politikai hovatartozástól függetlenül (igaz, vagyoni helyzettől erősen függően.)
Egyrészt Tiborczék már az elejétől bűzlöttek: szépen kaszáltak a botrányos földbérleti pályázaton, aztán nagyon úgy tűnik, hogy más területén, engedély nélkül lazán kivágtak egy kisebb erdőt úgy, hogy a máskor annyira aktív rendőrség fél évig a füle botját sem mozdította (és aztán is csak akkor lépett valamit, amikor már nem tehette meg, hogy ne lépjen). Orbán Ráhel leendő férje pedig a Nemzetileg Irányított és Túlárazott Közbeszerzések királyának, Simicska Lajos Közgépének a csecsét szopja évek óta...

...Meg persze arról is szól a sztori, hogy ha a papa ma bármihez is hozzáér, ott elkezd ömleni a szar, és csak folyik, folyik le hömpölyögve az utcán, s betemet mindent. Arról, hogy Orbán Viktor ma már a kukát sem tudja úgy kivinni, hogy útközben le ne kelljen fizetnie valakit a hallgatásért, vagy a mosolyáért, róla szól, aki már annyira elrugaszkodott a valóságtól, hogy észre se veszi, hogyan mocskolja be legnagyobb lányát – épp az esküvője napján.


Frissítés
2013.09.10.

Orbán Viktort a Blikk olvasói kérdezhették kedden délelőtt 10 óra és dél között, ő pedig válaszolt.
Népszerű téma volt Orbán lánya, Ráhel esküvője és annak kapcsán az útfelújítási botrány is. A kérdésre, hogy mikor gondolja visszafizetni a Tiborcz-tanyához vezető út felújítására felhasznált 1,6 millió forint közpénzt, a miniszterelnök azt válaszolta: „Ez egy igazi kommunista hazugság! Egy szó sem igaz belőle!" Aztán néhány könnyedebb kérdést is kapott a lagzi hangulatával kapcsolatban, így elmondhatta, hogy a buliról reggel hétkor ment haza. Pedig maradt volna még, „de a fellelkesített fiatalok el akarták venni a zenészek hangszereit, mondván: ők jobban tudnak játszani. Ekkor be kellett zárni az egészet”.

Hát ez az. 2010-ben, amikor az egykori Fideszes fiatalok elvették tőlünk a demokráciát, akkor kellett volna bezárni őket!








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése