2015. július 26., vasárnap

Dezinformációs törvény


Pofátlanok

Közadatigényléssel fordult a Nemzeti Földalaphoz a földpályázatok ügyében Sallai R. Benedek, az LMP képviselője. Az állami termőföldpályázatok eredményével kapcsolatos adatok kiadása fejében a földalap a nemrég elfogadott információs törvény alapján nettó 7,77 millió forintot kért - írja 444.hu.
És hogy mit adnak ennyi pénzért? Egy dokumentációt, amiből kitakarják a földhasználatra pályázók személyes adatait, és amely nem tartalmazza az egyetlen lényegi információt, a bírálati jegyzőkönyveket.
Sallainak és az LMP-nek nincs ennyi pénze, ezért most adatigénylésüket a kormánytagokra és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara vezetőire szűkítik, hátha az kijön kevesebből is. A képviselő vasárnapi sajtótájékoztatóján kitért arra a kicsit sztálinista hangulatú fenyegetésre is, hogy a Földművelésügyi Minisztérium a napokban fontosnak találta nyilvánosságra hozni, hogy Sallai testvére és sógornője is kormánytisztviselőként dolgozik. 
Olvasói hozzászólások a portálról:
Annak mennyi az ára, tessék mondani, hogy megmondják, hogy a fenébe sikerült ezt a szép összeget kiszámolni?

aranyos, hogy a köz fizeti azokat akik a köztől kérnek pénzt azért, hogy megmondják mit csinálnak a köz pénzével:)))
Orwell, a híres, ha tudná mily szegényes volt a fantáziája:)

Valaki mondja már meg, hogy meddig hagyja ez birka nép? Mi kell még, hogy elsöpörje ezeket? Ez még mindig nem elég az összefogáshoz?

Tényleg, mi közünk az általunk eltartott tolvajok viselt dolgaihoz?
Éljen és virágozzék a baltásvezér és a magyar polgári diktatúra!?

Ez az amiért bűnszövetkezetben elkövetett csalás, sikkasztás bűntette miatt kellene évtizedekig rohadniuk a tetves büdös fidesz-kdnp-s képmutató "uraknak", akik ezt a törvényt megszavazták.

Nem tudom mit szégyellősködnek hisz az a kormányprogramjuk ,hogy CSAK A FIDESZ,ez magyarul azt jelenti hogy a többit fosszuki,aki sokat pofázik irtsuk ki,lásd a felcsúti juhászt,aki önként nem adja azt puhítassuk meg a tekk-el,lásd az uniós pénzek elosztásának és lehívása programjának jogtulajdonosát,ami évi 1,2miliárdot hozott de a szerencsétlennek csak annyi ideje maradt hogy lázárral aláírja a szerződést 800milióért és már egzitált is,itt is érvényesült a kormányprogram,máris nem kellett fizetni senkinek,bár én abba sem vagyok biztos hogy még sikerült neki aláírni,de aki kisegítette őket és a meggyőző,kaphatott célprémiumot,ezekután nem értem hogy mit szégyenlősködnek,de az is lehet hogy ekkora a pénzéhségük!

________________________________________________________
Forrás: 444.hu      Kép: greenfo.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése