2015. május 15., péntek

Monnyonle!




Oszt jónapot!


A Fővárosi Ítélőtábla másodfokon is kimondta, hogy a Vidékfejlesztési Minisztérium megsértette a Kishantosi Nonprofit Kft jóhírnévhez fűződő jogát.
Bitay Márton Örs állami földekért felelős államtitkár félrevezette a magyar közvéleményt Kishantos ügyében, mert Kishantosnak soha nem volt bérleti díj elmaradása, nem igaz, hogy megkárosította az államot, nem igaz, hogy fejlesztéseket vállalt, amit nem teljesített.
A Kishantosi Nonprofit Kft. szerint ezzel az “átlátszó hazugsággal” próbálta meg a kormány elterelni a közvélemény figyelmét arról, hogy “407 hektár Biosuisse minősítésű növényállományát barbárul elpusztították, és ezzel 117 milliós kárt okoztak.”




Röviden: a fideszesek pofátlanul az emberek képébe hazudtak? És mi ebben a hír?

Kishantos lenullázva, viszont van egy bírói határozatuk, amit bekereteztethetnek.
Éljen a jog, éljen a jogbiztonság!

A kishantosi foldeket mara mar nyilvan bevetettek napraforgoval. A szotyi nemzeti etelnek szamit minden valamirevalo focializmusban.

Szóval egy államtitkár hazudott és okoztak kb százmilla kárt, egy egy átlagos reggel eddig.

Tipikus ugymenet:
1. Csinalnak valami ordas faszsagot, ebben az esetben bedaraltak a kishantosi gazdasagot.
2. Amikor nyilvanossagra kerulnek a reszletek, akkor terelnek, es hatalmas hazugsagokkal feketitik be a masik felet. A nyilvanossaghoz termeszetesen a kormany hazug allaspontja jobban eljut. A megtamadott, altalaban vetlen fel lesz a hibas es az okozoja a bajnak sokak szemben, koszonheto a kormany kommunikaciojanak.
3. A betamadott fel perel, igazat keresve.
4. Honapokkal/evekkel kesobb a birosag kimondja, hogy igazuk van, a kormany hazudott, de addigra mar minden oda van, a kozvelemenyben meg a hazug allaspont maradt meg. A helyesbites senkit sem erdekel.


Bajba került a Magyar Paralimpiai Szövetség elnöke, Gömöri Zsolt és a vezetés másik három tagja: nem tudták volna maguktól kifizetni a végtörlesztést, ezért több millió forintot az általuk elnökölt szervezet fizetett be. Deutsch szerint azért nem probléma az, hogy az elnöknek a Szövetség fizette a végtörlesztést, mert a Szövetség pénzében szponzori támogatás is van, ami nem állami pénz. 

Nagyon nagy bukta lesz itt. Ez kérem egyszerű sikkasztás. Nem volt elég jövedelme a végtörlesztéshez? Ugyan már.

Elsőre Pampalíni szövetségnek olvastam.

...hol az a kurva szívlapát?...

És nem volt egyetlen jelenlévő újságíró, aki felszólította volna ezt a díszfaszt, hogy ugyan sorolja már fel, pontosan melyik szponzor fizetett és mennyit az elnökségi tagok végtörlesztésére?

Megiscsak erdemes gondolkozni a halalbuntetesen.

_____________________________________________________________
Forrás és fotó: 444.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése