2015. április 11., szombat

Szagkébzés





Az ajánlott tankönyv tiltólistán szerepel


Itt vannak az első jelei annak, hogy milyen olajozott lehet majd jövőre a szakképzési rendszer átalakítása - írja a 444.hu:
Új követelmények és új könyvek jönnek, a szakképzéssel foglalkozó iskolák pedig próbálnak minél több információt összeszedni arról, hogy szeptembertől tulajdonképpen mit kell majd csinálniuk.
A szakképzési rendszer átalakítását ugyanis nem az emberminisztérium és a KLIK, hanem a gazdasági tárca intézi. Már meg is érkezett az első levél a gazdasági tárcától az iskolákhoz, amelyben összefoglalják, körülbelül mit lehet most tudni az átalakításról (nem nagyon sokat), és tankönyveket is ajánlanak az iskolák figyelmébe. Természetesen olyan könyvet ajánlanak, ami nincs rajta a tankönyvkínálatot szigorú ellenőrzés alatt tartó emberminisztérium (EMMI) listáján, így abból Magyarországon nem szabad tanítani.

Hozzászólások az oldalról:

Nagyítóval kell keresni azokat a területeket, amiket még nem basztak el.

ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy mennyi munka lesz visszalapátolni ezt a szart

Melyik minisztériumból nem rúgtak még ki minden szocit, hogy ilyen előfordulhat?
Skandalum!
Azonnali belső vizsgálatot minden érintett szervezetben, akinél Gyurcsány kottáját megtalálják, rögtönítélő bíróság és fővesztés, felnégyelés, Buda várának kapuit feldíszítendő...

Amit ezek a faszok amit a tankönyvekkel művelnek,olyan vicc hogy már komoly...  Pedig a Monthy sírva könyörögne a receptért....
___________________________________________________________________
Forrás: 444.hu     Kép: eduline.hu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése