2015. április 7., kedd

Gyökér

     

        Orbán Viktor magába nézett és gyökeret talált

  A nagy hadvezér mindenhol otthon érzi magát, csak Európában nem.

                                  Közben a törpék vigyorognak.



Swan Edgar írása a blastingnews.com -on:

Népünk dicső vezetője már megint otthon érzi magát. Fogta a fél(hülye) kormányt, plusz Mészáros Lőrincet és Mészárosnét - hogy paraszt is legyen a küldöttségben - és elszállt. Sajnos nem végleg.
Csak egy közeli diktatúrát látogatott meg a csöcsén lógókkal. A demokrácia bölcsőjét: Kazahsztánt. Ment, látogatott és boldog volt, hogy ott lehet. Mert azt mondja a fényes eszű miniszterek elnöke, hogy:
"Nagy örömmel utazunk Kazahsztánba. Az Európai Unióban politikai értelemben egyenrangú partnerként kezelnek minket, de az eredetünk szerint ott mi idegenek vagyunk. Amikor Brüsszelbe utazunk, nincsenek ott rokonaink. Viszont amikor Kazahsztánba jövünk, itt rokonokat találunk. Eléggé furcsa érzés, hogy az embernek keletre kell utaznia, hogy otthon érezze magát. Ezért mindig nagy örömmel utazik Önökhöz a magyar delegáció." (index.hu) 
 Én nem ismerem Orbán Viktor eredetét, de teszek is rá. Ha ő félázsiai, unortodox, illiberális, politikailag inkorrekt, aki a gyökereit hol Azerbajdzsánban, hol Kazahsztánban találja meg, akkor maradjon ott a francban! Maradjon ő is, a többi félázsiai is. Építsék fel Szijjártó pakotáját Nazarbajev vityillója mellett, Semjén Zsolt tiltson be ezt-azt, oktassa a népet emberségre, jóságra, szertetre, közben lövöldözzön énekesmadarakra a szeretet jegyében. Mészáros és Mészárosné nyisson strucc farmot, mert a disznóhúst arrafelé nem nagyon díjazzák. Remélem, nem egy kis tokaszalonnát vittek ajándékba...

Orbán Viktor pedig építse fel ott a királyságát. Uralkodjon a frissen megtalált rokonokon, vezesse be a hülye ötleteit estéről reggelre, valósítsa meg a rémálmait. De igyekezzen, mert a rohamléptekben fejlődő ország "sarokköve" - Nazarbajev úgy kivégezteti, mint a szél!
Minket pedig hagyjanak a bánatba, eszükbe se jusson visszajönni. Nélkülük is marad itt elég eltakarítandó szemét, de máris előbbre lennénk egy lépéssel. 
Mindenesetre érdemes lenne egy jobb sámánt keresni, amelyik ért a koponyalékeléshez is, hátha még nem túl késő! (De!) Egy sikeres kezelés talán leszoktatná a miniszterek elnökét a többesszámban történő megnyilatkozásokról, ami nem most kezdődött, de egyre jobban elhatalmasodik rajta. Lehet, hogy ő otthon érzi magát egy diktatúrában, az ő eredete onnan datálódik, ott vannak a gyökerei (száz fős delegációval ment, tehát sok tuti ott van), Európában meg idegen. Jelzem, Magyarországon is egyre idegenebb! Tehát ha neki jó ott, maradjon! Akkor talán nekünk is jó lesz végre. Itt. 
         ______________________________________________________________
                                          Forrás: blastingnews.com       Fotó: index.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése