2014. november 10., hétfő

Érthetetlen

Rogán: Az amerikai ügyvivő szavahihetetlen

 Valóban, ugyanis Vida Ildikónak tolmács kellett Goodfriendhez



Vida Ildikó hétfőn személyesen ment az Egyesült Államok nagykövetségére - ügyvédjével együtt, hogy megismerhesse azokat a bizonyítékokat, amelyek alapján az Egyesült Államok kitiltotta őt korrupció miatt. A Hír Tv stábja elkísérte, és felvették, ahogyan a nagykövetség előtt találkozik az épp távozóban lévő André Goodfriend ideiglenes amerikai ügyvivővel, aki angolul szólt a NAV-elnökhöz, azt mondva, hogy nem számított a látogatásra, de akkor talán menjenek beljebb.

A láthatóan zavarban lévő Vida valószínűleg egy szót sem értett Goodfriend mondataiból, de azért tétován követte az ügyvivőt, aki visszafordulva a kamerákhoz tovább beszélt, amire Vida alig hallhatóan annyit mondott: "nem tudom, tolmácsot szeretnék kérni". A Hír Tv munkatársa erre lefordította Goodfriend szavait a NAV elnökének.
Videó itt: https://www.youtube.com/watch?v=xtALmjxIrN4

Részlet a 444.hu vonatkozó kommentjeiből:



De ha még így lett volna... Az igazán kemény, hogy lemegy, elmegy Vida mellett, majd mikor a riporter megkérdi, hogy látta e hogy ki mellett ment el azt mondja igen de nem volt semmi megbeszélve vele, hát leszarta. Na itt gondoltam, hogy itt most olyan durván lett alázva Vida hogy erre már nem lehet rátenni, aztán jött az elnökasszony és megmutatta hogy ő még rá tud :D



Vida Ildikó találkozása az intelligenciával.



Bejelentkezni meg minek, amikor be is lehet rúgni azt az ajtót.



vezető manager...
AHAHAHAH EHEHEH AHAHAH EHEHEH
Egy együgyü vidéki parasztpicsa közszolga... el ne hidd már, amit a névjegykártyájára nyomtatnak.



Ennek a nőnek az egész lényéből árad a múlt rendszer minden attitűdje. A sértett és nyugtalan arc, az én majd megmutatom magatartás, de igazából kőbuta. Öcsém, pont ez az a viselkedésforma ami ki tud borítani, ez a majd én megmutatom, aztán meg basszus két szót nem tud kinyögni. Hogy mutatod meg kiccsaj? He? Izé. Eh?



Bazdmeg Ildikó, megmondtuk, hogy látványosan odamész a követségre, benn csövezel egy órát a kávéautomata mellett, de nem szólsz senkihez, majd kijövetkor könnyek között elmeséled a kivezényelt HírTV-seknek, mennyire szerettél volna kapni információt és mennyire nem érted az egészet. Erre odaálltál a buta fejeddel Goodfriend mellé és égetted magadat, na meg minket.


___________________________________________________________________________________
Forrás: hvg.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése