2013. augusztus 2., péntek

Tömjénezés



Az áldozat öröme



A több mint egy évtizede csak papíron létező virtuális párt vezetője a
keresztényi szeretet jegyében gyűlölködött egy kiadósat.

„Történelmi elégtételt jelentett számunkra a sajtóértesülés, hogy húszévnyi parlamenti jelenlét és három éves kínos agonizálás után megszűnik a Szabad Demokraták Szövetsége” – olvasható Semjén és Rétvári közleményében.

Igazi örömöt az jelentene ennek a védett madarak vadászhatóságáért lobbizó (Ne ölj!), március 15-én Kézdivásárhelyre lovon bevonuló és plagizáló képmutatónak, ha az összes ellenzéki párt megszűnne. Az lenne igazán keresztényi és demokrati KUSS!

A  Keresztény?! Demokrata?! Nép?! Párt?! - nevű gittegylet 1998-ban 2,3 százaléknyi csurglék szavazattal az országház melletti süllyesztőben kötött ki. Mivel  néhány száz megélhetési politikuson kívül senki nem állt mögöttük, 2002-ben már el sem indultak. A következő két választáson Orbán taktikai okból zsebre tette őket, hogy a hívők táborát maga mögött tudhassa. Semjén jó vazallusnak bizonyult, átrágta magát a nadrágzseben a genitáliák felé…

A seggnyaló úgy is kommentálhatta volna a hírt mint a télen tette, amikor az ELTE vizsgálóbizottsága megállapította, hogy szakdolgozatát konzulensétől másolta, lopta: "véglegesen és hivatalosan is lezártnak tekintem a témát".
Ráadásul hozzátette, hogy magát a „keresztényüldözés áldozatának” tekinti. Én is véglegesnek tekintem véleményemet, hogy ez embernek kinéző egyed nem keresztény, nem demokrata, sőt! Ennek az ellenkezője! Egy tahó megélhetési politikus, aki az elmúlt 3 évben az általa megszavazott törvények szerint úgy vitt haza évente 20 milliós fizetést, hogy adót sem fizetett utána. Oszt jónapot.


_______________________________________________________________
Fotók: propeller.hu; kanadaihirlap.hu; index.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése