2014. április 19., szombat

Pancho





Hetven lépés
Nemzeti Poncho





"Magyarországon sajnos a normális polgári nézők eltűntek, csak az elmebetegek maradtak." Ezt Szöllősi György, a Puskás Akadémia kommunikációs igazgatója mondta. Miért kell a bolondoknak aranyáron egy 4500 férőhelyes gyógyintézetet építeni? Az sem normális, aki a Pancho nevet adta ennek az ízléstelen épületnek. Puskás Öcsit hívták így Spanyolországban csapattársai, rajongói. De nem Madridban áll a futballnak ez a szentélye.








A hétfői átadás fényét a hetven lépésnyire lakó szomszéd mellett olyan díszvendégek növelik, mint az elkergetett szövetségi kapitány Lothar Matthäus  és dr. (?) Schmitt Plagi Pál a hejesírás helyesírás örökös bajnoka. Ezt a dicsfényt az sem homályosítja el, hogy az összekukázott csapatnak alig van saját nevelésű játékosa az öt idegenlégióson és a válogatottból kiszuperált öregek mellett, pedig már több mint hét éve nyeli a milliárdos állami támogatást.







FRISSÍTÉS
2014.04.21.

Aki nincs itt, az annyit is ér... ...Főüzrértől főügyésztől a gázos szerelőig gázszerelőig mindenki itt volt. Aki számít. Mármint kormánykörökben... Levitézlett köztársasági elnök, CBA-s cimborák és egyéb szotyolaköpködők. Pszichiáterről nem tudok. Aki nem volt itt, az is hozzájárult a stadion építéséhez. Tudtán kívül is. 



FRISSÍTÉS
2014.04.23.

Hahó, hülye úr, FIFA 2014 nem volt meg? Milyen érzés megcsinálni a vas és acél országát focilabdából?

Tisztelt Miniszterelnök úr, mivel nemrégiben elbüszkélkedett azzal, hogy a gyerekeitől megtanulta már az érintőképernyőt is, a további zavarba ejtő beruházások helyett szívből javaslom a számítógépek világát a mániái kiélésére. Mindenki jobban járt volna. Maradna némi pénz iskolára, ahonnan ostoba, primitív futballhuligánok helyett okos gyerekek kerülnek ki, meg azt a fajta tekintetet is el lehet kerülni, amit a művelt világban óhatatlanul a hátán érez mostantól. Tóta W. HVG-ben megjelent írása itt olvasható.

Itt viszont egy kis röhögős videó...
_______________________________________________

Fotó: 444.hu; szenilis.tumblr.com; pelikan


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése