2014. április 3., csütörtök

Bazári



Patyomkin



A félig kész gázvezeték átadása után ma egy támfalat avatott a mini szterelnök. A Patyomkin-díszlet mögött a ceremónia idejére leállították a munkagépeket, amiknek van még tennivalójuk. Ugyanis a munkálatok negyedével végeztek eddig. Természetesen a gyarmatosító uniós polgárok adóeuróiból. Azért egy baráti CBA üzletnek is helyet szorítottak a királyi díszletben.



A kormányzóság öröme nem lehetett maradéktalan, mert az Együtt PM néhány aktivistája belerondított a féktelen ünneplésbe. Egy 13 méteres molinót lógattak le a várfalról "KORMÁNYVÁLTÁS 2014" felirattal.


Az átadás sürgős volt, akár a Kossuth tér esetében. A március 15-i ünnepség után a felújítók ott folytatták a munkát, ahol abbahagyták. Szerelték az elektromos csatlakozókat, a párásítót, a lábmosót, a kerítést és a szobortalapzatokat. Magyarország már megint jobban teljesít. A trehány munkában és a félkész objektumok parasztvakító külsőségekkel történő átadásában már világelső.




FRISSÍTÉS
2014.04.04.

Óriási szenzáció!!! XXI. századi öltözőt adott át a miniszter!

Szülővárosában (ahol 20 évig polgármesterkedett), Karcagon adta át Fazekas S. a focipálya új öltözőjét. A ceremóniába kis hiba csúszott, ugyanis a Karcag-Debrecen utánpótlás meccs után a sportolók éppen ott öltöztek. Hol másutt? De véletlenül volt egy másik, üres öltöző is. A potentát szerint az  megfelel a XXI. századi követelményeknek. 
De hol öltöztek-vetkőztek korábban a focisták? Na és most? Mert ha jól tudom, két csapat játssza a futballt, mindegyiknek kell egy-egy öltöző. Ráadásul a játékvezetőknek is egy kisebb. A "megtekintés" miatt a hazai csapat levezető edzést tartott a szemle végéig. A késedelmes öltözőhasználatért kárpótolhatták magukat a Fürdő Étterem svédasztalos fogadásán.

FRISSÍTÉS
2014.04.07.

Négy nappal a nagy csinnadrattás átadás után bezárt a bazár. Ennyit a rezsimről.



________________________________________________________________________
Fotó: index.hu; origo.hu





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése