2014. március 3., hétfő

Tök alsó




Lapok leosztva



A köztársaság nélküli elnöknek Mohács kellett. Ott busongott. Orbán két üzemavatás közben meglátogatta fiatal rajongóját, Bocskai Dönit és Ercsiben nemcsak bemondta a zöld ultit, hanem meg is játszotta

Nem csoda, hogy ennyi tennivaló közepette az ország vezetőinek nem volt idejük arra, hogy elítéljék az orosz agressziót.




Frissítés:
2014.03.03.

Vau, vau

Ma délelőtt a kormany.hu élőben közvetítette a miniszterelnök üzemavatóját Kőszárhegy Cityből. Sokan gondoltuk azt, hogy fontos közlendője miatt történik ez. Igazunk lett. Miután méltatta a családi vállalkozást és emlegette az "emútnyócévet", kijelentette, hogy április 6. a demokrácia ünnepe lesz. 
Azt már én teszem hozzá, hogy azé a demokráciáé, ahol vannak egyenlők és még egyenlőbbek. Ahol az a külhoni is szavazhat, aki nem itt él és nem itt fizet adót. Szavazatát elküldheti levélben is. Ezzel szemben egy külföldön dolgozó magyarnak esetleg több száz kilométert kell utaznia, hogy a külképviseleten leadhassa voksát. Személyesen. 

"Minden szavazat számít, ami eldönti a közös jövőnket. Nem mindegy, hová teszik a voksukat" - mondta a kormányzó. Jól beszélt. Nem mindegy. Az sem mindegy, hogy ismét szó nélkül hagyta a Krím-félsziget orosz megszállását. Putyin pincsije gyáva kutya,  nem meri megugatni a Nagytesvtért.


Frissítés:
2014.03.03.

Deutsch Für Kiafaszaza Tamás brüsszeli beszólóember egykori kollégiumi társával ellentétben nem hagyta szó nélkül a Budapesti Memorandum megsértését.


Frissítés:
2014.03.04.


Orbán továbbra is kussol:



http://www.atv.hu/videok/video-20140303-ujhelyi-istvan


Frissítés:
2014.03.04.



Ebben a szövegkörnyezetben a "panie" szó használatát nem értem.


Frissítés:
2014.03.05.


Megszólalt.

De nem mondott semmit. Nem ítélte el az orosz katonai támadást. A hosszú hallgatás után várható volt ez a sunyi és köpönyegforgató magatartás. 

Ez Orbán Viktor. Magyarország miniszterelnöke. Remélem már csak néhány hétig! Ámen.

Vajon miért jut eszembe a Hofi-poén?

Taszárra bevonulnak az amerikai katonák, a helyi lakosság bámulja őket. Egy megtermett néger láttán a nézelődők közül az egyik nénike megszólal: ''Jé, majom!'' A polgármester rögtön helyreutasítja: ''de Mariska néni! Ezek itt a hős, felszabadító amerikai katonák. Tessék bocsánatot kérni!'' Mariska néni megszeppenve elnézést rebeg a négernek, mire az válaszol: ''No problem, everything's OK.''. Mire Mariska néni: ''Jé, beszél!''

______________________________________________
Fotó: facebook.com; youtube.com; twitter.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése