2014. március 29., szombat

Birkamenet 6.0





A párttal a néppel egy az utunk

https://www.youtube.com/watch?v=E-_D_-3iCfA



Francia gazdálkodók az unió agrárpolitikája elleni tiltakozásul egy tucat birkát hajtottak a Louvreba.
Pesten csaknem félmillió birka önként járult a Műcsarnok elé, hogy bégetésével járuljon hozzá narancsnik gazdája népnyúzó országlásának folytatásához. 


A világ legnagyobb kormánypárt melletti tüntetésén ott volt Jofeph Daul, a Néppárt francia elnöke is, aki azt mondta, hogy csak Orbán képes sikerre vinni Magyarországot. A tények ennek az ellenkezőjét mutatják. A francia kormányt a derék gall munkások és polgárok már a magán-nyugdíjpénztári megtakarítások elrablása előtt elkergették volna a francba, hogy a többi galádságot meg se említsem...

A mostani rendezvény helyszíne a Hősök tere volt."A hely szelleme" erőt ad, kötelez, és emlékeztet arra, hogy a 2010 előtti húsz évben amikor végre sikerült előre jutni, mindig megjelentek "a régi elvtársak", akik az idő kerekét visszafordították a múltba. Nyilván Kövér, Pintér, Fónagy, Matolcsy, Hoffmann, Járai, Mikola, Stumpf és Schmitt egykori MSZMP tag elvtársakra gondolt Orbán, akik valóban az egypárti rendszer újra élesztésén fáradoznak.

Orbán megjegyezte, hogy az elmúlt négy évben elvégeztek mindent, amit lehetett, néha úgy érezte, még annál is többet. Én hozzáteszem, hogy azt is megtették, amit  egy demokráciában nem lett volna szabad, sőt még annál is többet!

Egy a zászló, egy a tábor. Egypárt rendszer, békemenet, hazafias népfront. Aki nincs velünk, az ellenünk van. Magyarország jobban teljesít. A kormánypárt mindenképpen. Népbutításban és gyűlölethadjáratban verhetetlen.

A Deák téren ellentüntetők fogadták a masírozókat. "A párttal, a néppel egy az utunk" kezdetű kommunista indulót énekelték, Viktor és Putyin elnököt ábrázoló zászlókat emeltek a magasba. Az úttörőnyakkendőt viselők "Éljen az orosz-magyar barátság! Éljen bölcs vezérünk, Viktor!" feliratú molinókat helyeztek el egy színpadon.
________________________________________________
Fotó: neotsal.blog.hu; nol.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése