2014. január 12., vasárnap

Seggnyalók



Krónikus krónikás



Kerényi miniszterelnöki főhalljakend gazdája morgolódása mellett kijelölt 100 seggnyalót, akiknek egy része visszautasította a megtisztelő felkérést. Katona az ilyen? Lehet e nagyobb feladata egy közéleti embernek, mint a legfőbb hadúr által életre hívott pártlapban csatázni a kultúrharcban? Ráadásul kiemelt zsoldért, hogy az egyéb juttatásokat ne is említsem! 

Nem mondható európainak az a megoldás, hogy a fideszes folyóiratot közpénzből hoznák létre és a miniszterelnök is rendszeresen írna bele. Sőt, ő tartotta az első szerkesztőségi értekezletet annak az újságnak a székhelyén, ami a magyar demokrácia megcsúfolója, ezért a nevét sem vagyok hajlandó leírni. Néhány tucat ellenzéki tüntető elől a hátsóját használta a mini szterelnök. Mármint az épület hátsó bejáratát. 


"A Magyar Krónika nem harcol, hanem örömet mond... keresd a jót! Jó volt a színdarab. Megírom. Lebilincselt a koncert. Megírom. Kinyílott a pitypang. Megírom. A kormánybiztos a televízióban elkápráztatta a kérdezőbiztost, idős művészünk csinált egy szép filmet, a biopiacon sárga volt a pecsenyekacsa, megírom. Csökkent a rezsim. Megírom.


Meg. Édesanyádnak. Levélben. De nem adófizetői pénzen háromszoros gázsiért, amit 10.000 példányban nyomtatnak ki. Azt a folyóiratot propagandaanyagot, amit 1000 forintos áron nem vesz meg a kutya sem, szétosztogatjátok a rászorulók között. A csupa jó hírrel megtömött merített papírlapokat örömmel fogadják majd az ünnepek alatti ingyenkonyhánál kilométeres sorban kígyózó szegény polgártársaid, Kerényi mini. biztos. Javaslom, hogy személyesen kézbesítsd nekik, hogy hallhasd tőlük a gondoskodásért járó megható és őszinte szavakat!



__________________________________________________
Fotó: cink.hu; mixonline.hu; fideszfigyelo.blog.hu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése