2014. január 8., szerda

Retyó



Törvénytelenül
Kárpátiék lánya (lásd a frissítést)



Ömlik a retró mocsok a közszolgálatinak csúfolt új fizetős tévékanálison. Szerencsére nem ingyen, mert ezért fizetni kell. Végül is ez a közszolgálatiság lényege, ugye? Fizessen a néző a 20 évvel ezelőtti Játék határok nélkül ismétléséért és rágja le a körmét izgalmában! Nincs ingyen, de a bolondnak is megéri. Legalább annyira, mint rózsagyuri és Egri János vetélkedőiért. Halló fiúk, halló lányok! Nők a pult mögött. Zenebutik. Három kívánság. Szeszélyes évszakok. Kapcsoltam…
A Szomszédok tévéjáték a maga korában éppen az aktualitások miatt volt népszerű. Most leporolták a régi kazettákat, amik a egykor nézhető, netán színvonalas műsornak számítottak. Akit ez ma szórakoztat, az forduljon gyógyszerészéhez, kezelőorvosához!


Mindenekelőtt azoknak ajánlom ezt  –kiegészítve néhány általános iskolai etika óra meglátogatásával-, akik a reklámkampányt szervezték. Ugyanis az óriásplakátokon szereplő egykori neves személyiségek engedélye, hozzájárulása nélkül tették ezt. Koncz Zsuzsa kijelentette, hogy jogi úton vár elégtételt. Erre hirtelen eltűntek az „Ég és föld között” az M3 adót az ő arcképével  népszerűsítő óriásplakátok. Persze még csak elnézést kértek tőle. MTVA. Talán a tolvaj szó szerepel ebben a mozaikszóban? Miért kap ez a kóceráj csaknem annyi állami pénzt a működéséhez, mint az egész felsőoktatás? Ez itt a kérdés. Maradj talpon?

Frissítés
2013.01.10

Idézet az üzletresz.hu oldalról:

Három napja, amikor az ügy kipattant, a Bors megkereste az MTVA-t, ahol Lencsó Rita, a sajtóosztály irodavezetője azt mondta, hogy "az MTVA már nem használja a Koncz Zsuzsa által sérelmezett plakátot, levettük valamennyit...

Az alábbi plakátot, ami mit ad Isten Koncz Zsuzsát ábrázolja, és az MTVA retró csatornáját hirdeti, tegnap este fotóztam a 13. kerületi Kárpát utcában, és sok mindent lehet róla mondani, de leszedve speciel biztosan nincsen. "


___________________________________________________
Fotó: filmtekecs.hu; uzletresz.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése