2015. december 16., szerda

PandacsökiMargit, nómális?


A miniszterelnök szerint nem olyan irigylésre méltó az, ha valakinek a háza mellé felhúznak egy futballarénát. Az ő felcsúti kertje végében álló Pancho Aréna például olyan hangos, mint egy autópálya - írja a Népszabadság.
„Egyszer próbálja ki, milyen az, amikor stadion áll a kertje végében" – válaszolta Orbán Viktor miniszterelnök Harangozó Tamás (MSZP) képviselőnek, aki a kormányzati korrupcióról szóló kérdéseiben felvetette, hogy a miniszterelnök Felcsúti háza mellé egy stadiont húztak fel.
„Olyan, mintha egy autópálya közlekedne ott” – érzékeltette Orbán azoknak, akiknek nincs a kertje végében egy stadion, hogy ez milyen problémákat tud jelenteni...    ...Erre Harangozó Tamás úgy válaszolt: a miniszterelnök eltévesztette a házszámot, mert nem az ő kertje végén áll egy stadion.
Vélemények a 444.hu portálról:

Avatár
A telek az övé, ki építketett rá, hogy sajnálni kellene a telektulajdonost? 
Ami rajta nőtt az kié lesz a bérbeadási szerződés lejártával? Mostanra már meghaladta a 15 000 000 000 forintokat (tizenötezerszer egymillió forintokat)
Összecsomagolják és elviszik?

Avatár
Mocskos pofátlan Orbán!
Elköltöttél 10 milliárdot a hobbidra, aztán meg sajnáltatja magát, miközben gyerekek éheznek, iskolák romosak, sok helyen már a villanyt is csak indokolt esetben lehet felkapcsolni? A hülye, ebbe fog belebukni.

Avatár
Szegény szerencsétlen ürgével hogy kibasztak, hogy a kertje végébe egy stadiont építettek! Én a helyében elmennék panaszra akár a miniszterelnökhöz is! 


___________________________________________________________

Forrás: nol.hu   Vélemények és kép: 444.hu

Egy kisvasút is ott fog csühögni a kertek alatt... ez az áldozatvállalás netovábbja...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése