2015. november 15., vasárnap

MerényletRendészBartus László írása az Amerikai Népszavában

A híradások szerint fegyveres katonák járőröznek Budapesten a párizsi terrortámadás miatt. Mivel a nemzetbiztonsági kabinet ülése után a szóvivő kijelentette, hogy “Magyarországot nem fenyegeti terrorveszély”, a katonaság utcára vezénylése kizárólag propaganda célokat szolgál. Terrortámadást egyébként sem lehet katonai járőrökkel elhárítani, csupán megfelelő felderítéssel. Az pedig már a kabarétréfák világát idézi, hogy a honvédség saját objektumait erősítette meg a katonaság. Feleslegesen szívatják szegény seprűsöket, de majd kapnak érte balatoni nyaralást cserébe.
Mivel Magyarország ellen nem indított háborút egyetlen ország sem, terroristák célpontjai pedig sohasem a katonai létesítmények, hanem afegyvertelen és védtelen civilek, ezért nyugodt szívvel kijelenthetnénk, hogy – a hisztéria fokozásán túl – aki ezt az intézkedést elrendelte, az egy idióta barom. De természetesen nem erről van szó, hanem tudatos hisztériakeltésről, hazug fontoskodásról, a feszültség növeléséről. Ez az impotens bagázs nagyon látványosan képes intézkedni, amikor nem létező bajt hárít el. De jegyezzék meg jól a magyarok, hogy ehhez a látványhoz azért szoktatják őket, mert ez vár rájuk. Amikor megelégelik a felcsúti görény-kurzust, ha majd Orbánnak lesz ellenzéke, akkor így fognak a katonák masírozni az utcán.
Ez a megerősített katonai “védelem” a nem létező ellenség ellen a civil lakosság megfélemlítésére szolgál. Orbán lassan megszereti a katonák látványát, és nem sok idő múlva hiányolni fogja már, ha nem cirkálnak katonák az utcán. Következő lépése várhatóan egy saját maga ellen végrehajtott terrortámadás lesz, amelyre hivatkozva állandósíthatja a katonai készenlétet, rendkívüli állapotot vezethet be. A “Bástya elvtársat már meg sem akarják ölni” effektus érezhető abban, hogy noha Magyarországnak semmi köze a párizsi eseményekhez, Bástya elvtárs már totális védelmet rendelt el, csapataink harcban állnak és keresik az ellenséget, felállt a körkörös védelem. Ebből könnyen megjósolható a várható fejlemény: ha nincs ellenség, majd csinálnak.
Kizárt, hogy Orbán előbb-utóbb ne kíséreljen meg maga ellen egy merényletet. Ez a rendszer természetéből és logikájából következik. Bástya elvtársnak kell egy merénylő, aki nem lesz magányos, hanem egy nagy világ-összeesküvés áll mögötte. Miután Orbán “szerencsésen” túléli a maga ellen végrehajtott terrortámadást, és felvázolja a nyugati világ-összeesküvést arra vonatkozóan, hogy őt kik akarták eltenni láb elől, mert meg akarta őrizni a nemzeti függetlenséget és meg akarta erősíteni a család intézményét a buzikkal szemben, a magyar nép boldogan fordul Amerika és a Nyugat ellen. Megértéssel tekint majd Észak-Koreára.
Orbánt ez feljogosítja és felhatalmazza minden intézkedésre. Kitalálhatja, kik voltak a “merénylet” hazai támogatói. Nyilván azok, akik a liberális eszmék szálláscsinálói, akik civil támogatásokat fogadnak el nyugati szervezetektől és “Sorostól”, értve ezalatt a szabadkőműves zsidók összes titkos szervezetét. Ezek titkai csak a Vezér és okos népe számára nem titkok. Őrizetbe veheti azokat, akik “összeesküdtek Magyarország ellen”. A személyes testőreiből létrehozott “Terrorelhárító Központ” elemében lehet, mert végre ártatlan, fegyvertelen, civilekre vadászhat minden kockázat nélkül. Elkezdheti azt a munkát, amire tulajdonképpen létrehozták.
Ezzel Orbán bevezetheti a féltotális diktatúrát, amely ellen az EU-nak egy szava sem lehet, hiszen csak a terrortól védi az országát és a terroristákkal összejátszó magyarokat üldözik. Orbán eldöntheti, hogy belül marad vagy kilép, attól függően, mekkora esélyt lát az EU-n belüli szélsőjobboldali hatalomátvételre, és mennyire biztos az európai adófizetók milliárdjainak lenyúlása. Egy biztos, hogy a katonaságba és a fegyveres erődemonstrációba egyre jobban szerelmes diktátor nem fog megállni a konszolidált fasiszta rendszer szintjén.
Ellenségek kellenek, merénylőkre és terroristákra van szükség, akik ellen felléphet. Akiktől megvédheti a keményen dolgozó magyar népet, közmunkás rabszolgáit, akik a Nyugat miatt szenvednek és éheznek, s ezért boldogan szavaznak megmentőjükre. Minden jogkorlátozást helyeselnek majd, mert az kimondatlanul az idegenek, a bevándorlók és a világ-összeesküvő zsidók uralmát és befolyását korlátozza. Magyarország legyen a magyaroké, Mocsa legyen a mocsaiaké. Éljen a nemzet Vezére. Koronázzuk meg a saját lábán ácsorgó lányát.
Ezzel szemben az alkotmányos magatartás ma az lenne, ha a katonák – ha már úgyis kint vannak az utcán – elmennének Orbán Viktor lakására, és az alkotmányos rend megdöntése, államellenes bűncselekmény (államcsíny) miatt őrizetbe vennék Orbánt. Ha terroristát keresnek, aki a nyugati demokráciák stabilitását, biztonságát és szabadságát veszélyezteti, akkor ne az utcán járjanak, hanem vegyék őrizetbe Magyarország legnagyobb terroristáját, aki az egész országot megszállta és sakkban tartja. Orbán bűnöző, aki törvénytelen hatalmat gyakorol, miután felszámolta az alkotmányos rendet.
Természetesen mindez lehetetlen olyan országban, ahol a terrorista bűnszervezet egy-egy tagja tartja kezében az ügyészséget, a rendőrséget, a bíróságot, a katonaságot és mindent. Ellenforradalmi rendszer ez, mert 2010-ben nem “fülkeforradalom”, hanem ellenforradalom történt. A magyar demokrácia ellen támadást intézett 2006-ban az utcán, majd 2010-ben az államhatalom birtokában sikeresen megdöntötte az alkotmányos rendet. A demokratikus válastzáson aratott kétharmados győzelmet a demokráciával összeegyeztethetetlen uszító támadásokkal érte el. Majd a választási győzelmet az alkotmányos rend megdöntésére használta fel. Ez ellenforradalom államcsíny. Életfogytiglani börtön jár érte.


Ma Magyarországot egy terrorista bűnöző irányítja. Ő küld katonákat alkotmányellenesen az utcákra. Ő fenyegeti a civil társadalmat. Ő számolta fel a jogállamot, az egyenlőséget, a demokráciát, a Köztársaságot. Miután a magyar nép ezt nem kérte számon rajta, rendszere olyan, mint a rák, mint a fekély, és ma már Európát támadja. A terrorizmus az ő malmára hajtja a vizet. Magyarország bűnözők által megszállt és kifosztott ország. Magyarország miniszterelnöke egy bűnöző, akit le kell tartóztatni, mielőtt milliók életét veszélyezteti. Most érthetjük meg, miért nem éreztek veszélyt Európában és Németországban, amikor Hitler csinálta ugyanazt, amit most Orbán.
_______________________________________________________
Forrás: nepszava.us

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése