2015. november 27., péntek

Beltenyészet




Össze! Esküvők!

(Tényleg, előkerült már a szterelnök telefonja?)



Részlet Tóta W. HVG-ben olvasható elméletéből:

Úgy tűnik, az antigravitációs hajtómű nem jött össze, de ahogy az alkimistáknak, most is sikerült helyette feltalálni valami jelentőset. A zártkörű lakossági fórumot mégpedig.
Ugyanolyan kreativitás és logika kell ehhez is: bátran nemet mondani axiómákra és hagyományokra, tűrni a szkeptikusok gúnyolódását,  aztán diadalmasan előrukkolni az eredménnyel: igenis lehetséges!
Lakossági fórumot egészen eddig azért tartottak politikusok, hogy láthassa és meghallgathassa őket, akit érdekel. Ha sikerült nagyot mondani, felkaphatta a média, de ha nem, akkor is ott volt az esély, hogy helyben azért szereznek vele néhány pontot.
Most azonban olyan országjárásról van szó, ahol csak párttagok és chipezett, Kubatov-karszalagos szimpatizánsok hallgathatják meg a frankót, mégpedig a migránsok és terroristák összefüggéseiről. Sem sajtó, sem ellenzék, de még ingadozó szavazó sem értesülhet arról, ami erről elhangzik.
Ott tartunk tehát, hogy a Fidesznek titkai vannak előttünk. Nem a pártvezetésnek vagy a kormánynak, mert az normális volna – az egész tábornak. Már nem is akarják meggyőzni a többséget az álláspontjukról, hanem titokban tartják inkább. Lemondtak a külvilágról, a szellemi beltenyészet mellett döntöttek. Összeesküvésként működnek tovább...
...Mivel elmulasztottuk, hogy felvegyünk legalább egy kvótafideszest, akit most beküldhetnénk tudósítani, nem marad más, mint találgatni, vajon mi lehet ennyire bizalmas. Mi az, amit nem mernek elmondani nyilvánosan?
A leglogikusabb megoldás, hogy olyan vállalhatatlanul bugris, rasszista uszításra készülnek, ami ciki lenne mások előtt, pláne ha kikerülne az európai sajtóba...

_______________________________________________
Forrás: hvg.hu      Kép: kepkomment.blog.hu; nicafe.hu; nepszava.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése