2015. február 20., péntek

Orvost gyorsan!



Beteg?



Úgy tűnik, a környező országok döbbenetét kiváltó budapesti Putyin-látogatás után Orbán Viktor csütörtökön hiába utazott tűzoltás céljából Varsóba, ráadásul a hűvösen viselkedő Ewa Kopacz miniszterelnökkel tartott találkozója elejébe baki csúszott a Polskie Radio videója szerint - írja az Index.
A Kopaczot meglátva eszmélő Orbán a mögötte érkezőktől gyorsan megkapta a hiányzó virágcsokrot, amit aztán átadott a lengyel miniszterelnöknek, akit aztán kézcsókkal köszöntött.









Meglepő fejleménye volt a látogatásnak, hogy Jaroslaw Kaczynski, a jobboldali ellenzéki Jog és Igazságosság párt elnöke nem kívánt találkozni Orbán Viktorral, akit pedig korábban példaképnek tekintett, hívei tömegesen vettek részt magyarországi kormánypárti demonstrációkon. Most Mariusz Blaszczak parlamenti frakcióvezető tájékoztatta a sajtót: a magyar miniszterelnök környezetéből szerdán kezdeményezték a találkozót, de Kaczynski ezt elutasította, mert a mostani helyzetben nem lenne értelme. Szerinte Orbán Viktor magatartása rombolja az európai szolidaritást - írja a HVG.

__________________________________________________________________

Forrás: index.hu










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése