2015. február 26., csütörtök

Kufárok
Arbitrálj a sarkadra, Viktor!Na, Viktor, akkor hát itt lenne egy igazi erőpróba, éppen neked való feladat, lehet erőt fitogtatni. Csak fel kellene ismerni a helyzetet! Tessék rendet csinálni a Buda-Cashnél, szabadságharc indul! Mindenki csak nyerhet.

Hónapok – de talán már évek? – óta megy a nyafi, hogy miként lehetne kifogni a Jobbik vitorlájából a szelet. Demagógiában már megugrották sokan a lécet, néha még az LMP-nek is sikerül teljesíteni a feladatot. Ellenfélválasztásban egyelőre a Jobbik behozhatatlan (zsidók, cigányok, négerek, és ezek kombinációi), legyünk annyira naivak, hogy a politikai paletta többi szereplőjében maradt egy szemernyi emberség, hogy ebben nem versenyzik velük. Habár, a faszt nem, a Fidesz által a falra festett gazdasági bevándorló az gyakorlatilag egy zsidócigány, aki a mi négermelónkra hajt. 

Na de mindegy is, nem ez most a lényeg. Itt a kiváló lehetőség, hogy V, a mi szuperhősünk találjon magának végre egy rendes ellenfelet, de olyat, akit ha leszúr, akkor nekünk sem fáj. A villódzó szemű Ájemef, a rezsitüsszentő hapcibenő, meg a nyakkendős amerikai után adódik itt egy fajsúlyos krapek, úgy hívják, hogy Buda-Cash ügy.
Fel kéne venni a gumicsimmát, a töltésjáró esőkabátot, beülni a Transporterbe vagy a helikopterbe, kiszállni a helyszínre, és elcsípni hidegvágóval a Tuto-lakatot, bemenni a kamerák kereszttüzében, és széjjelrúgni a bútrokat, felforgatni és kirázni a fénymásolópapíros dobozokat, végignézni a bárszekrényt feddőleg „Dzsónivóker basszátok meg, a népem meg nem jut a pénzéhez, miattatok, KUFÁROK?”
Szerintem ez testhezálló szerep lenne. Végre ismét újra, mint egykoron 'Námban!
Persze nem lenne elég csak a Cashnél nyomni a vagányat. Rendesen el kellene menni az MNB-be is, megkeresni egy olyan igazi 34 üléses kerekasztalt egy nagytárgyalóban, és mindenkit köré hívni, akinek az elmúlt 10-15 évben ment át a keze között BC-s vizsgálati mappa, és zöldet mutatott neki. És akkor egyenként felállítani őket, elkérni a tollukat, csuklóztatni őket, majd pedig nem visszaadni a tollukat. És lássa a világ, hogy felelősségre vonások vannak, hogy tényleg nem lehet megtenni akármit.

Mert ugye az mindenkinek világos, hogy enélkül még kevesebb pénzt mernek berakni az emberek a bankokba, még kevesebb befektetés lesz, senki sem akar takarékoskodni, mert még csak nem is biztonságos, még kevésbé fog nőni a gazdaság, még több import szart veszünk jobb híján, amin az sem segít majd, ha csak hétfőn lehetnek nyitva a boltok. Ha nincs bizalom, akkor a görögök sorsára jutunk, és az elmúlt 168 óra az elég jól megmutatta, hogy egy uniós tagállamnak kábé mekkora mozgástere van visszapofázni pénzügyekben?
Szóval érdemes lenne utánajárni ennek a Buda-Cash sztorinak, szétrúgni a megfelelő seggeket, kifordítani a felelősöket a rózsaszínjükkel kifelé, hogy lássa a magyar nép, hogy itt nem csak a levegőbe pofázás van, hanem nemzeti konzultáció, meg elszámoltatás, és a karvalytőkét utoléri a végzete? Lehet, hogy ezzel meg lehetne állítani a népszerűség csökkenését? Akkor mind a két oldal jól jár, ugye?
Ja, hogy mindehhez a kancsihoz is be kéne menni, aki két Buda-Cashnyi összeget baszott már el tizedannyi idő alatt az unortodox agyszüleményeinek népszerűsítésére? Ja, az más.
Hát akkor tényleg baszhatjuk.

Akkor bizony nekünk kéne bemenni.
_____________________________________________
Forrás: balfaszmagyarok.blog.hu  Fotó: hetek.hu; iszolnok.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése