2014. október 28., kedd

Majdan



Viktor Janukovics Orbán



Részlet Ara-Kovács Attila írásából (Magyar Narancs)

"Sokan vártak már arra, hogy valami történjen. És ez most, október 26-án bekövetkezett. Messze nem vagyunk még abban a helyzetben, hogy a kormány ezt a konfliktust ne tudná kezelni, ám bármit lép, az már nem mellette fog szólni, hanem ellene...

...Mert már rég nem lesz elég visszavonni az internetadót; a vasárnap délutáni demonstráció és esti következményei sikeresen összekapcsoltak minden olyan vádat, amit az Orbán-kormány szemére vetettek bel- és külföldön az elmúlt hónapokban. Ha valaki internetet mond, az már Európát is mond, s hozzáteszi mindjárt Amerikát. Illetve, hogy Oroszország, keleti szél – azt aztán végképp nem..



...A vasárnapi tüntetés semmit sem változtat Orbán eltökéltségén, de alapvetően megváltoztatja helyzetét a világban, és ennél kevesebbe is belebuktak már diktátorok. Kívánjuk neki, hogy azt követően még hosszú ideig élvezze Putyin elnök vendégszeretetét egy Moszkva melletti dácsában, Viktor Janukovics volt ukrán elnök oldalán. Minél hamarabb bekövetkezik ez, az annál üdvösebb lesz Magyarországnak, Európának és persze a világnak is."
__________________________________________________
Fotó: nepszava.hu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése