2013. november 5., kedd

Vakegér




Hazug képviselőt könnyebb utolérni, 
mint a vak komondort 



A parlamenti képviselő -nem mellesleg polgármester- átejtett bennünket. Akinek szeme és füle van, az tudja hogy fideszes parlamenti képviselők mondatait fenntartással kell kezelni. Azért így is átejtette a fél országot -ha nem is a kétharmadot-, mint élettársát a vak kutya.

A baloldali média támadása miatt felfüggesztette frakciótagságát. Kutyaharapást szőrivel. "Aki gyermeket, nőt bántalmaz, agresszív cselekedeteket folytat, nincs helye a közéletben" - erről Selmeczi Gabriella, fideszes szóvivő nyekergett még májusban. Azért a párt kivárja a hivatalos eljárás végét, mielőtt és csak ezután "alakítják ki hivatalos álláspontjukat". Naná, mert az a büdös állat lehetett a hibás. Na, de melyik?

Az ügyészségi kihallgatáson az elkövető bevallotta:  először négy-öt alkalommal - "a közepest meghaladó erővel" -, ököllel a sértett arcába ütött, majd a hajánál fogva megragadta és egy alkalommal a terasz fából készült korlátjához verte a fejét. Az asszony orrcsont- és járomcsont-törést szenvedett.

Lázár János a nyáron egy rádióműsorban riporteri kérdésre azt válaszolta, azért nem vizsgálja a Fidesz a Baloghéknál történteket, mert „mi köze a pártnak ahhoz, hogy a magánéletében ki, mit csinál?”


Kocsis Máté fideszes szóvivő tegnap úgy kommentálta a hírt, hogy korai lenne kizárni Baloghot a pártból, amíg a nyomozás le nem zárul. Ezek szerint ő is bízik a vak kutya beismerő csaholásában. Ami nagy megkönnyebbülés lenne Orbán pártvezérnek, mert ő a felcsúti rezidenciáján, személyes meghallgatás után szavazott bizalmat az asszonyverőnek.

Balogh kérjen bocsánatot az élettársától, a magyar nőktől, az egész társadalomtól, de leginkább a vak komondortól. Na és mielőbb húzzon haza Fülöpházára, de előbb mondjon le a képviselőségről, a polgármesterségről és egyéb társadalmi tisztségeiről!

Vele együtt húzzon el a bús KDNP-be Latorczai házelnök, amiért ma az országházban az ülés rendjét súlyosan veszélyeztetőnek nevezte és kivezette azokat ellenzéki nőket, akik festett monoklival a szemük alatt "Fideszes fiúk! Az asszony verve jó?" feliratú lapokat tartottak fejük fölé!

_________________________________________
Fotó: hir24.hu; index.hu; mandiner.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése