2015. október 14., szerda

Tarhálók


Domestosban sütkérezők


Két államtitkár, Rétvári Bence és Völner Pál is megtisztelte jelenlétével a szomori iskola új vizesblokkjainak ünnepélyes átadását Szomoron.


Az Emberi Erőforrások Minisztériumának szakmai támogatása mellett a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) és az Unilever Magyarország Kft. együttműködésével iskolai mosdófelújítási program indult idén márciusban. A Domestos gyártója, az Unilever társadalmi akció keretében öt általános iskola – köztük a szomori Kézdi-Vásárhelyi Imre – mosdójának felújítását vállalta.

A munkálatokhoz – melyek az iskolaszünetben kezdődtek és az iskolakezdésre véget értek – a szükséges alapanyagokat termékfelajánlási támogatások biztosították. A kezdeményezők a társadalmi felelősségvállalás-program évenkénti megismétlését tervezik annak érdekében, hogy a hátrányos helyzetű településeken is elősegítsék az iskolai higiénia biztosíthatóságát. Az új mosdók tegnapi átadásakor Rétvári Bence Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára elmondta, örömmel fogadják a Magyarországon működő cégek hasonló kezdeményezéseit, de a Klik előnyeiről is szólt köszöntő beszédében. 



Az ünnepélyes vizesblokk-átadó végén pedig emléktáblát is elhelyeztek a mosdók szomszédságában.
____________________________________________
Forrás és képek: kemma.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése