2014. szeptember 11., csütörtök

Változás




Tallózó


A hosszú hallgatás után ismét lesznek bejegyzések ezen az oldalon, szinte minden nap. Másként, mint eddig. A jövőben nem terhelem saját gondolataimmal, megjegyzéseimmel az olvasókat.

Az internet világában megjelenő híreket, tudósításokat és egyéb írásokat ajánlok az érdeklődők figyelmébe egy-egy rövid részlettel, idézettel. Ezúttal Tóta W. Árpád szösszenetét javaslom elolvasni.





"Több milliárd forint kártérítés jár a magyar kisegyházaknak, miután Strasbourgban végleg elbukott az egyházügyi törvény. Ez valószínűleg nem teszi jóvá az elszenvedett anyagi és erkölcsi károkat, viszont Istennek tetsző vidámságot ébreszthet minden épeszű magyar szívében. Ugyanis most magunk elé képzelhetjük Semjén Zsolt markáns arcát, és a szemébe röhöghetünk:

hát ezt megszoptad, tökfej!

Ebben a kormányban az irritáló, visszataszító embertípusok mindegyike megtalálható, erre gondosan ügyelnek, kvóta van bizonyára. Van itt leplezetlenül cinikus gennyláda, simulékony, minden poszton vitézül törleszkedő csúszómászó, sima kapanyeles paraszt meg olyan fajta, aki költőből képezte át magát, csendesen korrupt tolvaj és nyihogó futóbolond. Meg Semjén Zsolt."

__________________________________________________________________________
Fotó: kkbk.blog.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése