2015. szeptember 14., hétfő

Ajtóstól



Esküvés



A Hősök terén 863 rendőrtiszt-helyettes tett esküt hétfő délelőtt a  - írja a 444.hu. A fiatal szakközépiskolások még nem fejezték be a tanulmányaikat, de mostantól a Készenléti Rendőrség Határrendészeti Igazgatóságánál dolgoznak, és hamarosan indulnak a szerb határra. Orbán 2010 óta rendszeresen jár rendőrtisztek avatására is, de ezt hagyományosan a Várban szokták rendezni. A mostani helyzet azonban különleges, és ezt Orbán nem győzte hangsúlyozni, hiszen ilyeneket mondott:

  • - a történelem ránk rúgta az ajtót,
  • - kizökkent a világ,
  • - észre se vettük, hogy béke van, természetes volt mint egy pohár víz,
  • - ritka az ilyen éles helyzet.

  • Vélemények a 444.hu portálról:

Avatár
Legfeljebb rád. Kedves Viktorom.


Tud ám a csávó jó kis szófordulatokkal operálni.
"A történelem ránk rúgta az ajtót."
De Petra már visszarúgta!

Avatár
mi magyarok nem akarjuk, hogy a világméretű népmozgás megváltoztassa Magyarországot
Hát ezt már alaposan elkúrtátok, töki. Több százezer magyar is úgy döntött, hogy beleveti magát a világméretű népmozgásba, és ezért ma már nincs olyan szektor Magyarországon, ahol ne jelentene kínzó problémát a képzett szakemberek hiánya. Nem, a képzett szakember a fideszesek téves hiedelmeivel szemben nem azt jelenti, hogy ült már futsalos kispadon...

Avatár
Ennyi baromságot nagy példaképe, Ceausescu óta senki nem hordott össze ezen a környéken. Most is ködösíti: ahelyett, hogy felkészült volna a menekültáradat valamilyen kezelésére, gyűlöletet hirdetett hónapokon keresztül. Azt senki nem kéri tőle, hogy az ország tízezer számra fogadjon be muszlimokat.


Avatár
"mi magyarok nem akarjuk, hogy a világméretű népmozgás megváltoztassa Magyarországot."
Pedig nagyon ideje lenne mar, hogy Magyarorszag megvaltozzon. Szerintem eleg sokan gondoljuk igy, es mi is magyarok vagyunk.

Avatár
Nálunk valami paradicsomi állapot létezik a hülyék számára. Nem kell tudományos munka, doktor, professzor és rektor lehet valaki csak úgy. Nem kell elvégezni még a rendőriskolát sem, máris tiszthelyettes lehet valaki, mikért is ne. A fő az eskü, nem ? Vezessük be mindezt az orvosoknál is, és kész !

Avatár
Ránk rúgja a történelem az ajtót? Nem úgy van ,hogy a baloldal ráront a nemzetre? Ezt mintha már egyszer mondta volna.
Avatár
Azt elhiszem a Csúti Lókupecnek, hogy ők nem ezért dolgoztak - bár a dolgozni kifejezés az ő esetükben nem kicsi eufemizmus! -, még a végén valakik igényt tartanak arra a(z egyébként) simán lenyúlható pénzre, amit már olyan szépen elosztottak egymás között.
Szégyen ez az ember.
____________________________________________________________
Forrás: 444.hu   Kép: mti





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése