2014. május 26., hétfő

Balek




Több tiszteletet, balek!



Tiszteletet, de kinek? A magyaroknak. Ezzel hazug szlogennel butítja népét a kormánypárt. A választási eredmény szerint sikerrel. Minket azzal kellet volna embernek tekinteni, hogy a királyjelölt kiáll a vitára. Persze félelmében barna csíkos lett a nadrágja. Elküldhette volna valamelyik feláldozható hadsegédjét, de ezt sem tette. A szája viszont meglehetősen nagy a pávatáncosnak: "aki nem vállalja a vitákat Brüsszelben, az balek" mondta néhány napja.



"Viktor, balek vagy!" üzente az ATV által szervezett vitában Szanyi kapitány. A közmédia feladata lett volna a vita, de őfelsége és komisszárjai nem vállalták a széles nyilvánosságot.




Tisztelt Orbán Viktor! A megbecsülésért sokat kell tenni. Tisztességesen élni, dolgozni, szeretni és tisztelni az embereket. Az ország sorsát meghatározó döntések előtt konzultálni a szakemberekkel és az érintettekkel. Nem levegőnek vagy tárgynak nézni őket, hanem állampolgárnak. Na és a sok háború közben vállalni a szócsatákat is! Nem csak Brüsszelben, hanem Ózdon is. Egy igazi vitában hamar kiderülne, hogy csak operettkormányzás folyik és sok választó ráébredne a szomorú valóságra. 

FRISSÍTÉS
2014.05.26.


"Több tiszteletet a magyaroknak!"  Így reagált Giró-Szász András kormányszóvivő hétfőn a Német Szociáldemokrata Párt elnökének szavaira. Sigmar Gabriel korábban úgy nyilatkozott: a konzervatívoknak világossá kell tenniük, hogy az Európai Néppártban nincs helye olyan Európa-ellenes jobboldali populista pártoknak, mint a Fidesz és a Forza Italia.

Egyértelmű üzenet Sigmar úr részéről. De a parasztvakító Fidesz szócséplője ezt is képes félremagyarázni. Teszi ezt a szabályok ismeretében. Hogy Viktátor kedvenc sportjának hasonlatával éljek: olyan futballistának nincs helye a csapatban, aki a saját kapujába akarja rúgni a labdát. Márpedig Orbán évek óta ere törekszik, miközben az öngólokért is felveszi a góllövésért járó prémiumot.

________________________________________________
Fotó: Együtt PM



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése