2013. október 26., szombat

Gyújtogató



Forr a murci



Október 23-án Orbán visszatért egykori sikeres szónoklatának helyszínére és állami ünnepségen, katonák és fegyverek előterében mondott egy olyan gyűlöletbeszédet, amit tanítani fognak a jogi egyetemeken. Szerinte Magyarország megint harcban áll az egykori kommunistákkal, akik "mindig készen állnak arra, hogy Magyarországot átadják a gyarmatosítóknak".

Jó lenne tudni, kire gondol? A saját apjára vagy Pintér belügyminiszterre, akik mindketten MSZMP párttitkárok voltak? Netán Kövér házelnökre, Matolcsyra, Martonyira, Hoffmannra, Harrachra, Fónagyra, a ma kommunistának nevezett MSZMP tagokra? Esetleg saját magára, aki a Kommunista Ifjúsági Szervezet titkára volt akárcsak Rogán, Deutsch és Varga Mihály?

Verbális ámokfutását így folytatta a mini szterelnök: "Látjuk, hogy megint szervezkednek, fenekednek, hamisítanak, és megint idegenekkel szövetkeznek… …indítani kell a gépezetet, hadrendbe kell állítani csapatainkat, éppen úgy, ahogyan 2010-ben tettük". A 2006. október 23-i rendőri akcióra utalva kijelentette "puskákkal vadásztak ránk a pesti utcán…  …ne legyen kétségünk felőle, ma ismét közénk lövetnének".
Ez a mondat annak a beismerése, hogy azonosul azokkal a randalírozókkal, akik egy kiállított T34-es tankot elindítottak, autókat gyújtottak fel (köztük a rendőrségivízágyút is), elfoglalták a tévé székházat ahol törtek-zúztak. Viszont rájuk senki nem vadászott, ők támadták meg a rendőrsorfalat. Volt rendőri túlkapás, amin nem csodálkozom, mivel a „békés tüntetők” kődobálásától, vasrudaitól sokkal több rendőr sérült meg, mint ahány civil személy.
Tartok tőle, hogy ez a beteg ember a hatalma elvesztése esetén ott folytatná, ahol 2006-ban abbahagyta, a polgárháború kirobbantásával!

Frissítés
2013. 11. 04

Kicsit későn, de eszébe jutott Ungár klárának, hogy ezzel a gyaázatos beszéddel lehet egy kicsit népszerűsködni:

A SZEMA-Liberális Párt feljelentésében kezdeményezte a legfőbb ügyésznél annak kivizsgálását, hogy a miniszterelnök az október 23-án elmondott beszédével megvalósította-e a Btk. 331. §-ába ütköző háborús uszítás bűncselekmény, illetve a 332. § c) pontjába ütköző közösség elleni uszítás bűncselekmény törvényi tényállását – írta közleményében a liberális párt. -írja a hvg.hu

_______________________________________________
Fotó:  magyarhirlap.hu; hirado.hu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése