2013. december 18., szerda

Handa Banda





Agymosás





Elnézést kérek mindazon olvasóktól, akik hiányolják az egyre ritkábban jelentkező bejegyzéseket! Ennek oka az, hogy a gátőr hiába fogja be az orrát, akkor is érzi és látja a folyóba ömlő fekáliát. Mindazt a mocskot és hazugságot, ami fideszes vezetők szájából csurog. Hofi kicsit másként fogalmazott.

A magyar gazdasági csoda atyja, Matolcsy lemondásra szólította fel az „elfuserált Unióért felelős” Olli Rehnt és kioktatta, hogy vegyenek példát a magyar költségvetési politikáról. Kész elmebaj. Orbán is osztotta az észt: "hasítunk, de nem szabad, hogy elbizakodottá váljunk… …viszont a növekedés előbb-utóbb megjelenik a háziasszonyok költségvetésében is”. Talán a kamraajtóról beszélt, amikor ezt mondta az ötszázezredik magyar állampolgársági eskütételén: „kitártuk az ajtót, hogy minden magát magyarnak valló ember be tudjon lépni rajta”… …véletlenül Böjte Csaba lett a félmilliomodik jelentkező. Szegény édesanyja egy sorszámmal csúszott le erről.


Beszél itt össze-vissza ez a mini szterelnök, de legalább nem utazott el Mandela temetésére. Demokraták közt ki is látná szívesen? Ott szóhoz sem juthatott volna, nem úgy mint a parlamenti Antall-emlékülésen. „A halott jobboldali a jó jobboldali”, célzott az ellenzékre. Mondta ezt az özvegy jelenlétében az egykori liberális, aki anno magából kikelve kiabálta Antallnak, hogy „a kormány hazudik”. Ízléstelen szavak egy ilyen megemlékezésen. Orbán és cimborái támadták Antallt a legjobban, ma már szövetségesükként, sőt politikai mentorukként tüntetik fel. Az igazság átírása zajlik. Hazugsággal. Veritasnéven történetkutató intézetet hoz létre a kormány. Miközben nagy hagyományokkal rendelkező hasonló kutatóbázisokat szüntetett meg. A cél egyértelmű: újraírni a történelmet, átmosni az agyakat, illetve a valóságot nélkülöző moslékkal etetni a felnövő alattvalókat nemzedéket.

Rogán a frakció nevében kérdőjelezte meg, hogy egy közlekedési baleset okozója miért nem fogdában ül a házi őrizet helyett? Másnap már vitték is a rács mögé.


Deutsch bezzeg nem a Kúriát ugráltatja: “Mostantól számítva pontosan 72 órája maradt az ügyészségnek, hogy törvényes kötelezettségének végre eleget téve egyszer és mindenkorra felszámolja ezt a gennyláda náci hírportált” Azt is mondta, ha az ügyészségnél nem állnak azonnal “a két hátsó lábukra”, akkor indul a legfőbb ügyészség épületéhez ugróiskolát rajzolni. Már indulhat is ugrálni a bohóc.
 

Széles Kihaénnem Gábor egykori elektromérnök és a szocializmus nagyvállakozója, jelenleg milliárdos médiamogul és pártállami szekértoló, főfelvonuló azt állítja, hogy a gravitáció kikapcsolható és az ufonauták ezt gyakran alkalmazzák is. Széles televíziója, rádiója és hírlapja is alkalmazza ezt a trükköt. Ha nem így lenne, már régen rájuk szakadt volna a csillár!

Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke szerint „Magyarországon már nem napi küzdelem zajlik. A háztartások és a vállalkozások megtakarítanak, s ez középtávon stabil növekedést alapoz meg”. Aha, megtakarítanak. Az a 4,5 millió ember, aki a szegénységi küszöb alatt nélkülözésben él vajon mi az öregannya valagát takarít meg Parragh úr? Könnyen beszél az, aki tíz év alatt ilyen jelentős méretben növelte fejkerület méretét…
 

A handabandázásra Rogán tette fel a koronát , amikor a Kúria devizahitelesekkel kapcsolatos döntésére reagálva kijelentette: „Csalódottak vagyunk, mert a legfőbb bírói fórum is a bankok oldalára állt”. Te jogász végzettségű parlamenter és polgárjenő! A római jogot elsőként kellett volna megtanulnod ott, ahová ezek szerint nem jártál! Ugyanis az érvényes szerződéseket mindkét félnek be kell tartania! A bíróság pedig nem mérlegelhet hogy kinek az oldalán áll, mert kizárólag a jogszabályok alapján dönthet. Nincs messze az, amikor a felcsúti stadionban majd azért verik a bírót, mert nem a helyi csapat oldalára állt! Hajrá Fidesz, hajrá hazugság!

_______________________________________________________________
Fotó: parameter.sk; hirado.hu; jochapress.blog.hu; 444.hu




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése